OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenta! Eilen illalla järven vesi oli ehkä kuusi tai seitsemän asteista, mutta näytti jotenkin houkuttelevalta. Otin uintireissulle kameran mukaan, koska ilma oli aurinkoinen ja ajattelin sen motivoivan minua pulahtamaan veteen reippaammin. Kotimatkalla autossa aloin miettiä, voinko julkaista tällaisia kuvia blogissani. Ehkä kannattaisi odottaa, että PT-tapaamisen tuottavat tulosta ja on jotakin esiteltävää. Vai pitääkö sittenkään? Miten kieroutuneessa maailmassa nuoret tytöt kasvavat, kun blogit täyttyvät bikinikuvista, joissa olevilla ihmisillä rasvaprosentti on ihan olematon ja jokaisen lihaksen voi nähdä. Voimakas on uusi hoikka, tiedättehän te. Oloni on jotenkin ristiriitainen, kun tavoitteenani on pudottaa painoani, mutta samaan aikaan ahdistun siitä, että kaikkialta tulvii nuorille ja meille kolmekymppisillekin viestejä, että aina on jotakin parempaa, jota tavoitella. Että koskaan et ole hyvä sellaisena kuin olet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tehdään siis selväksi muutama asia. Kyllä, olen sitä mieltä, että vartalossani on yli kymmenen kiloa liikaa rasvaa. Olen myös sitä mieltä, että jos oloni olisi tässä vartalossa hyvä, voisin hyvin elää loppuelämäni tämän kokoisena. Tärkeintä on, että tekee niin kuin itsestä hyvältä tuntuu. Silti, silläkin uhalla, että alan kuulostaa ristiriitaiselta, tahtoisin kovasti, että tämän blogin päähenkilö kannustaisi blogin lukijoita nauttimaan elämästä joka päivä. Siksi näiden uimareissukuvien joukossa on uimapukukuvia, vaikka matka kohti parempivointista minua on vielä kesken. En voi elää niin, että mietin olevani onnellinen ja nauttivani elämästä vasta sitten, kun painoa putoaa. Matkalla kohti parempaa aion nautiskella herkuista, olla vähissä vaatteissa uimarannalla, käydä lenkillä kireissä treenivaatteissa ja olla sellainen kuin olen pyytelemättä sitä anteeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suunnitelmani hyvän vartalon saamiseksi on oikeastaan aika simppeli. Aion tehdä joka päivä jotakin hyvää vartalolleni. Toissapäivänä se hyvä oli kävely- ja juoksulenkki, eilen hyvä teko oli pulahdus hyiseen veteen. Verenkierto tehostui niin, että niska-hartiaseutuni unohti olevansa lukossa ja rentoutui moneksi tunniksi. Jos en jonakin päivänä ehdi millään salille tai edes reippaalle lenkille, vedän lenkkarit jalkaan ja lähden vähän kauemmas puistoon pojan kanssa. Tai jos makaan sairaana sängynpohjalla enkä voi liikkua, en ainakaan tuki kroppaani epäterveellisellä ruualla, vaan teen itselleni hyvää terveellisellä ja ravitsevalla lounaalla. Joka päivä jotakin hyvää, siitä pitäisi kertyä lopulta iso kasa hyviä asioita.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvä vartalo on sellainen, jota pidetään hyvänä ja jolle tehdään hyviä asioita. ♥