OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ löysin uudelleen kynsilakat. En ole oikein aikoihin ehtinyt lakkailemaan kynsiäni, mutta geelikynsiä olen käyttänyt. Nyt, kun niitä ei taas ole, kokeilin ihan perinteistä punaista kynsilakkaa. Ai, kuinka raikkaalta se pitkän tauon jälkeen näyttääkään. Eikä tippaakaan tylsältä.

♥ meille tulee ihan muutaman viikon päästä auto. Tupakkalakko on valitettavasti ja onneksi kestänyt, joten minunhan sinne rattiin istutetaan opettelemaan isossa kaupungissa ajamista. Pelottaa niin vietävästi pienen kylän tyttöä, joka on ajanut aina vain korkeintaan Tampereella!

♥ synttäreiheni on enää kaksi viikkoa aikaa. Sitten käynnistyy viimeinen vuosi alle 30-vuotiaana. Kuulostaa suurelta muutokselta, mutta vain aika näyttää, vaikuttaako tuo vuosikymmenen muuttuminen oikeastaan yhtään mihinkään.

♥ blogini ulkoasu uudistuu kevään aikana ja saan harmaita hiuksia, kun mietin, mihin suuntaan tätä tahtoisin viedä. Eilen sovin onneksi yhden huipputyypin kanssa, että hän suunnittelee uudistuksen ja minä keskityn kertomaan, mistä tykkään ja mistä en.

♥ olin unohtanut, että sain joululahjaksi mieheltäni (muistaakseni) toissajouluna perinteiset Timberlandit. Voi mikä riemunhetki, kun löysin nämä kenkähyllymme perältä! Olisin muuten varmaan mennyt ostamaan nämä. Miten voi ihmisen muisti pätkiä näin? Noloa! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA