OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with t2 preset

Tiedättehän täydelliset ALE-löydöt? Olette ehkä kokeneet sen pysäyttävän hetken, kun löydätte kaupasta jotakin, mistä olette haaveilleet, mitä olette etsineet tai parhaimmillaan jotakin, mitä edellä mainittujen pointtien lisäksi ihan oikeasti tarvitsette. Sitten katsotte hintaa ja se on iloksenne enää murto-osa siitä, mitä tuote olisi täysihintaisena maksanut. Näin kävi jälleen kerran minulle. Katri Niskasen Alice Print Dress on juuri tällainen alennusmyyntilöytö. Ihastuin Liisa Ihmemaassa -tarinasta inspiraationsa saaneeseen mustavalkoiseen printtiin heti, kun se lanseerattiin, mutta vasta tämän mekon nähtyäni löysin mallistosta vaatteen, jonka halusin itselleni. Mietin kyllä huiviakin, mutta kyllä te tiedätte minut ja ohuet huivit. Postausta en voi linkittää, sillä täältä ei löydy vieläkään kaikkia postauksiani, mutta tämä kuva tiivistäköön tilanteen, johon ohuen huivin omistaminen pahimmillaan johtaa. Karmivaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with t2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with t2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with t2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with t2 preset

Voimakas mustavalkoinen printti vaati seurakseen kirkasta huulipunaa. Tämä sävy on jo aika lähellä neonpinkkiä, mutta ei silti ihan. Otsiksen kanssa huulipunakin näyttää muka jotenkin aivan erilaiselta kuin paljaalla otsalla. On muuten ensimmäinen otsatukka, johon en ole kyllästynyt viikossa. En ehkä kasvata tätä koskaan pois! (Paitsi kesällä.) Ai niin! Olen aivan pähkinöinä, kun minua haastateltiin erääseen tuttuun lehteen, joka oli hyvin oleellinen osa opiskeluaikojani monellakin tavalla. En vielä tiedä, koska juttu tulee ulos, mutta kerron heti, kun saan sen tietooni. Toivottavasti saan itse lehdenkin, jotta voin kuvata jutun tänne. En tiedä, tuleeko haastatteluani nettiin lainkaan. Toivottavasti tulisi! Arvaatteko yhtään, mistä lehdestä tässä on kyse? Annako muutaman vihjeen avuksi? ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with t2 preset