OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksyn tulle kodin värimaailmaa tekee mieli muuttaa. Kun lähetin mukana saapui uusi matto olohuoneeseen, Elloksen Tanger-ryijymatto sai siirron makuuhuoneeseen. Sen paikan otti Vallilan harmaa Glorya-nukkamatto, jonka tilasin Hobby Hall -sisustuskamppiksen palkkiolahjakortilla. Onhan tuo pienempi kuin vanha matto, mutta sohvaa siirtämällä se sopii kyllä olohuoneeseen kivasti. Innostuin tilailemaan hieman sisustustyynyjäkin sohvalle syksyksi. Saa nähdä palautanko ne heti vai opinko elämään sellaisten otusten kanssa. Tuo Desenion sisustustaulukamppiksesta saatu tekstitaulu on nyt väliaikaisesti tuossa, kun järjestelen makuuhuoneen taulukollaasia uudelleen. Olohuone kaipaisi isoa taulua, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa. Kylmäkoskella olisi evakossa yksi teos, mutta en ole varma, mitä mies siitä pitää. Pitänee vilauttaa hänelle teosta sitten, kun seuraavan kerran matkaamme yhdessä maalle. Epäilen kuitenkin, että vaaleanpunaiset vaahtokarkkisienet eivät mitenkään hurmaa miestä. Aina voi kuitenkin toivoa.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piti tulla intoilemaan tännekin, kuinka onnellinen olen, kun pikkusiskoni lähetti äsken viestin, että tulisi mielellään huomenna lastenvahdiksi, jotta pääsisimme elokuviin miehen kanssa. Viesti tuli ihan oma-aloitteisesti eikä vastauksena vinkumiseeni, joten olen ideasta todella otettu. Tosin olisin silloinkin, vaikka olisin itse häntä pyytänyt avuksi, sillä arvostan, että joku jaksaa olla muiden lasten kanssa, vaikka olisi parempaakin tekemistä. Osaisin kuvitella itseni tasan siskoni lapsia vahtimassa, mutta yhtään etäisempi tuttu ei minusta lapsenlikkaa saisi. En vaan yhtään taivu sellaiseen. Vauva vielä menisi, mutta tuhotaaperot ja jäynäjunnut eivät ole alaani. Asiaan ei varmaankaan vaikuta tämä omasta jälkeläisestä johtuva uupumus? Eipä.

Psst! Yksivuotias pojukin pukeutui tänään pinkkiin! :D