Viikon paras Netflix-sarja on Sallan suositusten kautta löytämäni Grace and Frankie. Ahmin ensimmäisen tuotantokauden loppuun vain huomatakseni, ettei tuota toista kautta löydy vielä Suomen valikoimista. Ärsyttää katsoa sarjoja ilman ääntä imettäessä, kun on pakko tyytyä tekstitettyihin sarjoihin. Tästä syystähän odottelen nyt mm. Dexteriä, Pretty Little Liarsia ja montaa muuta sarjaa lisää Netflixiin, vaikka netistä löytäisi puuttuvat kaudet hetkessä. Luulihan muuten joku muukin, että Sanni syö futuristisessa, 2080-luvusta kertovassa kappaleessaan Netflix-sarjoja purkista? Hyvä! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras löytö tehtiin Alkossa mökkireissulla. Skumppahyllyltä valittiin hartaudella syksyisen sienirisoton seuraksi pullo eikä budjetti ollut suuri, joten yllätyimme iloisesti, kun alle kympillä löytyi kuohuviiniä, jonka seassa on kultahippusia. Kirjoitin alkoholista kesällä postauksenkin enkä ole muuttanut mieltäni. Yllätyin silti hieman, miten erilaista on syödä lounasta valkoviinin tai kuohuviinin kanssa kuin maitolasista välillä hörppien. Tämä ehkä vahvistaa vain ajatukseni siitä, että viini on hyvä ruokajuoma, mutta huono janojuoma. Niin sanotusti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras ryhdistäytyminen tapahtui nettikirpputorin kanssa, kun aloin kuvailla juhlamekkoja myyntiin. Sovittelin vaatehuoneen aarteitani miettien, että käyn juhlissa nykyään niin harvoin, ettei tarvitse tällaista mekkovalikoimaa. Muutama eri tyylinen mekko riittää. Pääasia, että löytyisi asu jokaiseen pukeutumiskoodiin. Kuvan pitkän ja varsin värikkään silkkimekon lisäksi myyntiin on tulossa mm. se punainen mekko, jota en koskaan käyttänyt kandijuhlissani, koska sellaisia juhlia ei ikinä pidetty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras makupari on vadelma-mustikkapiirakka ja valkosuklaajäätelö. Aino-jäätelöt vievät kielen mennessään, ja varsinkin merkin maitosuklaajäätelön suuret sattumat hipovat täydellisyyttä. Valkosuklaa tulee hyvänä kakkosena, sillä tämä on juuri hyvä jäätelö komppaamaan marjaisia makuja ja tasapainottamaan hedelmäisiä happoja. Oli piirakka mikä tahansa, tämä sopii sen seuraksi ihan takuulla. Epäilen myös, että näin syksyllä uuniomenat saattaisivat tykätä kylmästä ja makeasta valkosuklaaseurasta. En ole koskaan tehnyt uuniomppuja itse, joten parhaita ohjeita saisi mielellään ilmiantaa kommenttiboksiin. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA