OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuulitteko jo Nanson uutisista? Lajitovereideni harmittelua kuunneltuani muistin, että hitto vieköön, minullahan on jemmassa mekko, joka kaipaa esitttelyä. On meinaan sellainen leikkaus, että uskoisin monen naisen arvostavan tätä. Nanson mekot sopivat monenlaisille naisille, mutta yleisesti ottaen ne eivät kolahda minuun. Poikkeuksen tekevät kuitenkin lähes kaikki Katri Niskasen suunnittelemat mekot, ja Katrin käsialaahan tämä uusinkin “pikkuvioletti” on.  Mekon laskokset ovat hyvin imartelevat. Väittäisin tämän taikovan vyötärön vaikkapa katuvalopylväälle! Saanko esitellä teille mekon nimeltä Mona, joka on vaatekaappini luottomekon eli Minttu-mekon särmikäs pikkusisko?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Nanso (saatu)

kengät – Couleur Pourpre (saatu)

Tuo tumma läikkä polvessani ei muuten ole ikävä varjo, vaan jäätävä mustelma. Lattialla konttaaminen ja helikopteria muistuttava jälkikasvu pitävät huolta siitä, ettei äiti ole koskaan edustuskunnossa, vaan on aina vähän murjottu. Tänään se ei kuitenkaan minua hidasta, sillä lähden leveälahkeisine farkkuineni Tampereelle mm. Nooraa ja Niinaa treffaamaan. Laiskottelukausi alkaa olla ohi ja jaksan suureksi riemukseni taas osallistua kaikenlaisiin tapahtumiin ja tapaamisiin. Tunnustan silti hieman nolona, että 20 minuutin junamatka Toijalasta Tampereelle saattaa olla silti koko päivän kohokohta, sillä mitään en sinkkuajoista kaipaa niin paljon kuin niitä hetkiä, joina sai olla aivan yksin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ette tiedäkään, miten ihananalta tuntuu, kun on materiaalia varastossa postattavana! Usein tekee mieli tulla vaan höpöttämään tänne, mutta koska en ole yleensä tajunnut kuvata mitään koko päivänä, en tahdo julkaista kuvatonta tajunnanvirtapostausta. Nyt on kiva, kun olen saanut muutamat asukuvat ja vähän arkisempia fiiliskuvia varastoon tekstimuotoisia puhetulvia odottamaan. Hei, olisikohan sellainen “päivä kanssani” -tyyppinen postaus mitään pitkästä aikaa? Voisin kantaa tänään kameraa mukanani ihan aamusta iltaan asti! :)