OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joskus päätökset, joita on yrittänyt väkisin työntää suuntaan jos toiseenkin, syntyvät aivan itsestään. Oikeastaan voisi sanoa, että jopa vahingossa. Otin Tom of Finland -servetit käyttöön kattaessani mieheni isälle päiväkahveja ja jotenkin värikkäät KoKo-astiat huusivat pääsyä kirpputorikasasta kahvipöytään. Tässä vaiheessa lienee pakollista tarkentaa, että kirpputorikasa tarkoittaa useampaa sijaintia asunnossamme ja siihen ns. kasaan luetaan vaatejätesäkit, kenkälaatikot sekä astialaatikot. Kenenkään ei siis tarvitse huolestua, että säilytän astioita sekalaisessa kasassa. Bloggaamisessa ärsyttävintä on varmaankin tämä asioiden tarkentaminen, sillä muuten joutuu selittelemään kommenttiboksissa samaa asiaa useampaan otteeseen. Ei, en heitä täysin käyttökelpoisia kenkiä roskiin, vaan vien ne kirpputorille, vaikka sanoinkin heittäväni kengät pois. Ja kyllä, asun edelleen yhdessä mieheni ja poikani kanssa, vaikka joskus puhun minun kodistani meidän kotimme sijaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakko sanoa, että näytän näissä kuvissa mielestäni jotenkin terveemmältä kuin yleensä. Kokeilemani suihkurusketus, jonka tarjosi Vita Liberata, teki todellakin ihmeitä, sillä se on vaikuttanut olotilaani todella positiivisesti. Kieltämättä tuntui oudolta seisoa lähes alasti tuntemattoman ihmisen suihkuteltavana, mutta lopputulos on sen arvoinen. Hyvä, että raivasin kalenterista aikaa tuollaisenkin asian kokeilemiseen. En ymmärrä, mihin ihmeeseen aika katoaa tänä keväänä. Tuntuu, että olen koko ajan myöhässä ja tekemättömen asioiden lista vaan paisuu. Ennen oli sellainen tunne, että voisi tapahtua enemmän, mutta nykyään odotan niitä päiviä, että saan vaan olla kotona. Onkohan kiire todellakin tila vai vaan rakennettu ihmisen pään sisälle. Kuka tietää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Tiedättekö muuten, nyt kun näistä astioista on puhetta, että mikä ihme onkaan Iittala-ansa? Se on tilanne, jossa kumppani on kerännyt lapinäkyviä laseja täynnä vettä sängyn viereen niin, että niihin on helppo kompastua aiheuttaen vesivahingon tai jopa kasan lasinsirpaleita. Tiedän, mistä puhun. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA