OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka tässä onkin meneillään kehonmuokkausprojekti, en voi vaan odottaa sen tuloksia ja tulevaisuutta “pausettaen” elämäni siihen asti. Itseensä ja ulkonäköönsä kannattaa panostaa tänään eikä vain huomenna. Sen verran kivempi fiilis tulee, kun lakkaa kynnet ja pukeutuu kivasti. Vaikka kroppa ei ihan tunnu omalta, se on kuitenkin ansainnut mukavat koristeet. Miksi hukata tämä aika vanhaa vartaloa esiinkaivellessa, kun nyt voi jo leikitellä tyylillä. Vaikka peilikuva hieman ahdistaakin, omaa vartaloaan ei kannata eikä oikeastaan edes saa vihata. Se ei palvele yhtään ketään. Siksi puinkin eilen ylleni päästä varpaisiin suomalaista muotia enkä edes tahallisesti. Tämä asu vaan pyrki ylleni vaatekaapin uumenista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Vietto (saatu)

koru – Marimekko

kengät – Minna Parikka

Miten onnellinen olenkaan, että pupuballerinat mahtuvat jälleen jalkaani. Ne alkavat olla jo aika huonossa kunnossa, olen kohta kirjaimellisesti rakastanut ne rikki. Olenkin viime päivinä keskittynyt pitkästä aikaa himoitsemaan syksyisiä pupunkenkiä itselleni pupuballerinojen teemaa jatkamaan. Jos vaan mistään tupsahtaa tilille muutaman ylimääräinen satanen, lupaan hemmotella itseäni hieman. Olen viime kuukaudet panostanut niin paljon muihin ihmisiin, että olen unohtanut itseni. Viime kesänä puuhasin tätä portaalia ja tämä kesä ei kyllä jää oikeastaan kauas kakkoseksi, sillä sen verran tässä on taas suunniteltu tulevaisuutta, että tutuilta tippuu ehkä leuka syksyn saapuessa.

moumou vietto marimekko minna parikka

Sellaista asua pitkästä aikaa. Vaikka kuvat otettiinkin lopulta tylsästi sisällä, aloitin tuon päivän herkullisella lounaalla Mokossa hyvässä seurassa. Kävin siis jopa ulkona muutakin kuin vain vaunulenkillä! Ihan mahtavaa, että suosikkilounaspaikkaan mahtuu vaunujen kanssa helposti ja siellä on vielä mikro lastenruokien lämmittämiseen. Niin, ja vauvanhoitohuone. Äh, eksyin taas aiheesta, kun aivoni on käännetty jollekin mammataajuudelle. Nyt siis vaan odotan hartaasti, että saan vaihtaa nuo ballerinat korkeisiin nilkkureihin ja pukea ikivanhan nahkarotsini tämän mekon ylle. Ai niin, rakastan tuota korua aivan mielettömän paljon. Siihen tiivistyy niin moni minulle tärkeä asia. :)