OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiesittekö, että Kotivinkki on maailman paras lehti? Joka numerosta löydän muutamankin artikkelin, jotka käsittelevät itselleni ajankohtaisia ja kiinnostavia aiheita. Tällä kertaa syvennyin eritysesti lapsiperheen lääkekaappia käsittelevään artikkeliin. Sen lisäksi Roope Lipastin kolumni hyrisyttää nauruhermojani joka kerta. Herran Pihalla-blogikin on kiva, mutta ei ihan yhtä hyvä kuin printtipalsta. Tämän lehden suosikkijuttu oli silti villiyrttejä koskeva ja jotenkin sain siitä kipinän syöksyä taapertaa äitini kasvimaalle, joka on vasta istutusvaiheessa. Siellä kesäkurpitsojen ja erilaisten basilikalajikkeiden seassa minä sitten haaveilin mekkoni helma kurassa lipstikkapestolla maustetusta lohesta – ja omasta kasvimaasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou kylmäkoski

Tämä maaseutukuume vain pahenee viikko viikolta. Ei ehkä olisi pitänyt käyttää seuraavan viikon ruokabudjettia Kotivinkin tilaamiseen kotiin, että tuo penteleen lehti ei yhtään helpota tätä muuttokutinaa. Kiristelen kuukausittan hampaitani kaupunkiasuntoni vuokran kanssa. Olen jouluun asti jumissa asunnossa, jonne päädyin surkeiden sattumusten sarjan kautta ja sellaisesta asunnosta ärsyttää maksaa senttiäkään, vaikka oma vuokraosuuteni pysyikin samana kuin ennen muuttoa. Siksi tuntui aivan erityisen ärsyttävältä, kun äitini osoitti eräänä päivänä kaunista omakotitaloa aivan vanhempieni uuden talon lähellä ja sanoi, että kyseisen kauniin talon vuokra oli 700 euroa kuussa. Niinpä niin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou kotivinkki

(Flora-mekko saatu IvanaHelsingiltä)