OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilinen kului hieman haikeissa tunnelmissa, sillä vietimme Miun-tiimin kanssa läksiäisiäni. En vieläkään aamuisin tajua olevani vapaalla, vaan panikoin, että olen nukkunut pommiin tai unohtanut merkitä itselleni työvuorot kalenteriin. Eilinen kuitenkin jotenkin sinetöi lomani alkamisen. Vaikka ajatus ns. vapaasta kesästä on ihana, työkavereita tulee hirmuinen ikävä. Kulutimme monta tuntia myymälämme lähellä sijatsevan Bar Tapastan penkkejä höpötellen ja herkutellen. Ihan välihuomautuksena voin suositella noita tapaksia sydämeni pohjasta, varsinkin pikkuinen valkosipulikeitto vie kielen mennessään.

moumou vuoden mutsi  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain aivan ihanan läksiäislahjan pomoltani sekä työkavereiltani. Tämän menee hieman enemmän toisen blogini aihepiiriin, mutta menköön tämän kerran. Lahjaksi saamani body on juuri sitä tyyliä, jota itsekin olen ostellut pienelle, mutta potin räjäytti tuo huippukirja. Huomenna olisi edessä pelottava labrapäivä ja aikaa kuluu kuulemma niin, että lukemista on hyvä olla mukana. Meikäläisen voi siis huomenna bongata hirnumasta Vuoden mutsi -kirjan juttuja en-nyt-jaksa-tarkistaa-minkä laboratorion odotushuoneesta. Parhaassa tapauksessa en edes muista stressata verikokeita, kun uppoudun ronskin huumorin maailmaan. Kiitos ihanat Miun-tiimiläiset! ♥

(kamera medialainassa)