OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En tiedä, inhoanko enemmän postauksia, joissa bloggaaja kyselee lukijoilta postaustoiveita, vaiko niitä, joissa lukijat jättävät bloggaajalla kysymyksiä maan ja taivaan väliltä. Tänään on kuitenkin viimeinen työpäiväni ennen pitkää vapaata, joten aion pitää muutamalle lukijalle antamani lupauksen ja ottaa pitkästä aikaa vastaan postaustoiveita. Mitään arvontaa en tähän yhdistä, sillä tahtoisin lukea niitä oikeita toiveita enkä “kunhan nyt jotakin keksin, jotta voittaisin nuo kynsilakat” -toiveita. Vapaalla on aikaa kirjoitella ja kuvailla, minkä vuoksi ideapankkini kaipaisi hieman täydennystä. Vaikka vapaalle on haikea jäädä, olen silti tavallaan helpottunut, että kiire ja stressi hieman hellittävät. Olo on niin kovin ristiriitainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta nyt niitä postaustoiveita kommenttiboksiin, kiitos! :)

(kamera lainassa oman korjauksen ajan)