Nyt on muuten raju meno ja meininki! Vietämme parhaillaan raskaasta päivästä hyvin väsyneen yövieraani Veeran kanssa legendaarista datahetkeä. Vanhassa asunnossani  loikoilimme sulassa sovussa tilavalla parisängylläni, mutta täällä uudessa murjussa suhteemme on edennyt jo siihen pisteeseen, että jaamme 120 senttimetriä leveän kapean patjan. Mutta sopu tekee sijaa ja joukossa tyhmyys tiivistyy. Parvella on jotenkin vielä niin yökyläilyfiilis, että näitä iltoja voisi melkein kutsua luoviksi pyjamabileiksi. Vain skumppa ja vaahtokarkit puuttuvat. Paitsi, että en saa juoda skumppaa ja inhoan edelleen vaahtokarkkeja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA tipu1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Choies (saatu)

korvakorut – Salmiakki Manifesto (saatu)

takki – Vero Moda

kengät – Vagabond (saatu)

Oikeasti olin tulossa kertomaan siitä, miten pitkästä aikaa sain syyn pukeutua oikeisiin vaatteisiin. Myönnän, että töihin menin tänäänkin iltapäivällä, mutta sain olla ainakin aamun omissa vaatteissani. Keltainen mekko keräsikin kehuja ja sen sisältö useita leveitä hymyjä pressipäiviltä. Lomaa ennen on enää kymmenen työpäivää, ja lista asioista, joita aion lomallani tehdä, kasvaa päivä päivältä. Jotenkin ihanaa, kun voi aloittaa päivän heräämällä rauhassa, lenkkeilemällä, nautiskelemalla hitaan aamiaisen ja tekemällä juuri sitä, mitä itse haluaa tehdä. Vielä, kun niin voi tehdä.

Tuo superlämmin viikonloppu paransi kyllä fiiliksiäni ihan huimasti. Ei tässä muutenkaan olla missään mustissa vesissä ryvetty, mutta hieman huolirikasta elämä on ollut. Joku joskus sanoi, että kun nainen välittää ulkonäöstään, muutkin asiat ovat hyvin, ja minun kohdallani se ainakin pitää paikkansa. Kun elämä potkii, asun päivä- tai viikkotolkulla samoissa vaatteissa enkä vaivaudu edes harjaamaan hiuksiani. Kun olo on tasapainoinen ja hyvä, aamulla saatan sutaista huuliini huulipunaa tai joinakin päivinä herään spontaanisti hieman aiemmin, jotta ehdin väsäillä hiuksiini kivan kampauksen. Niin se vaan taitaa mennä, että pieniin yksityiskohtiin kiinnittää huomiota heti, kun isot palapelin palaset ovat loksahtaneet kohdilleen. Näihin tunnelmiin, näihin sanoihin. Kauniita unia!