Vastahan tässä muutama päivä sitten hehkutettiin lunta sekä talvea ja nyt jo on eri ääni kellossa. (Ratti)kelkka on kääntynyt kokonaan ympäri ja ajanut vielä ojaankin, sillä onnistuin virittäytymään töissä “kohtahan on jo kevät” -taajuudelle. Se ei ollut mitenkään tahallista, vaan harmiton sivureaktio siitä, että työpaikalleni alkoi virrata ensimmäisiä kevätmalliston tuotteita myyntiin. Työpäiviin tuli heti uutta potkua, kun pääsi laputtamaan ja höyryttämään uusia tuotteita, joita ei ollut koskaan ennen edes sovittanut. Odotan jo kieli pitkällä punaisen mallistomme lopullista esiinmarssia, sieltä löytyi vaikka kuinka monta ihanaa mekkoa työvaatekandidaatiksi. Kevätfiilistely oli tosin kiva aloittaa raikkaista raidoista, joita asiakkaidemme iloksi teetettiin lisää edellisen tuotantoerän loputtua silmänräpäyksessä kesken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

On ollut ihana huomata, miten päivä pitenee ja valon määrä lisääntyy. Aamuisin on useampana päivänä jopa paistanut aurinko, kun olen kävellyt töihin nenäkarvat tyylikkäästi kohmeessa. Jotenkin lumi toi mukanaan paremman fiiliksen joka mielessä ja alan olla henkisesti valmis hyppäämään jälleen tuntemattomaan. Onneksi muuttoapua on tarjottu jo useammankin ystävän verran. Muuttopalkkioksi avaan laajat kosmetiikkavarastoni ja käsken viemään pois kaiken, mikä vähääkään ihastuttaa. Mietin, että voisin kasata blogiinkin kosmetiikkapaketin, jonka arvon sitten jollekin “henkisenä muuttoapuna” toimineelle lukijalle. Kyllä, vain minä voin saada näin älyttömän idean. Järki ei päätä pakota vielä vuosienkaan jälkeen! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA