MA_board1

Meikäläisen löytää vihdoin myös Pinterest-sivustolta! En ole vielä tehnyt siellä kuin yhden boardin, mutta enköhän pian onnistu väsäilemään niitä lisääkin. Minua pyydettiin alkuviikosta edustamaan Suomea Nissanin Micra Attitude -kilpailussa, jossa levitän sanaa kisasta lukijoilleni. Ajattelin, että hienoa tekniikkaa ja kosmetiikkaa sisältävä palkinto sopisi blogini profiiliin, joten lähdin mukaan innoissani. Opettelin Pinterestin käyttöä pinnailemalla esimerkkiboardia tähän kilpailuun. Mirca Attitude -boardini pääsee kokonaisuudessaan katsomaan täältä, jos siitä ei saa aivan selkeää kokonaiskuvaa neljään osaan revittynä tästä postauksesta.

MA_board2

Kilpailun säännöt löytää täältä ja tässä tulisivat osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

1. Seuraa Nissan Europea Pinterestissa täällä.

2. Luo oma Pinterest-board nimellä “Micra Attitude”.

3. Pinnaa vähintään 8 kuvaa boardillesi käyttämällä inspiraatiosi lähteenä  (eli tulkinta saa olla aika vapaa) mitä tahansa seuraavista Micra Attitude -teemoista: Loistavat lisävarusteet, Laadukkaat laitteet, Vauhdikasta toimintaa, Uskaliaat määränpäät, Inspiroivat ikonit ja Sinäpä sen sanoit!

4. Uudelleenpinnaa vähintään kaksi kuvaa Nissan Europen “Micra Attitude” -kilpailuboardilta omalle “Micra Attitude” -boardillesi.

5. Lisää hashtagit #MicraAttitude ja #Suomi kunkin pinnauksen kuvaukseen.

6. Kun boardisi on valmis, osallistu kilpailuun postaamalla kommentti tämän pinnauksen alle. Muista myös linkki omalle boardillesi! Kommentoin itse tuon kuvan alle testikommentin esimerkiksi. Olen mukana tuomaristossa valitsemassa voittajaa, joten minun boardiani ei lasketa mukaan kilpailuun.

MA_board3

Kun olet osallistunut, voit jäädä jännittämään, osuuko voitto kohdallesi. Voittajiin otetaan yhteyttä heidän Pinterest-taulunsa kautta ja pyydetään ottamaan yhteyttä suoraan järjestäjään. Julkaisen voittajat myös blogissani Kyseessä on tosiaan arvonnan sijaan kilpailu eli omaan boardiin kannattaa todella panostaa. Kolme raadin mielestä parhaiten teeman vanginnutta osallistujaa voittaa palkinnoksi upeat kuulokkeet ja tietysti niitä kauneustuotteita. Jokaisen palkintopaketin arvo on 200 €. Kilpailu on jo alkanut ja se kestää peräti heinäkuulle 22.07.2013 asti. Onnea kaikille osallistujille! :)

MA_board4