Viikon paras idea oli survoutua Kaivopuistossa lapsille tehtyyn leikkiautoon aikuisen ruhonsa kanssa. Pöllöbanaani ikuisti meikäläisen hivuttautumassa pieneen koloseen keskikokoisen takapuolensa kanssa ja hauskaahan se kieltämättä oli. Mietin tuossa, olisiko ollut nolompaa jumittua tuonne kuin tukehtua kinuskikastikkeeseen. Kerran meinasin tehdä niin, kun päätin imaista kinuskikastiketölkin pohjat suoraan kurkkuuni, mutta onneksi opin kerrankin virheistäni. Kai.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras hiusdilemma koskee ensi viikon kampaaja-aikaani. Olen pyöritellyt päässäni kahta hieman vastakkaista ideaa, mutta en osaa päättää, kumpaan suuntaan kallistuisin. Lyhyempi polkkatukka houkuttelisi keveydellään ja pakottaisi jopa laittamaan hiuksia, koska niitä ei voisi enää kiinnittää nopeasti hätäponnarille. Otsatukka taas toisi elämään kaivattua dramatiikkaa ja hiuksetkin saisivat kasvaa vielä kesän. Pitkästä mallistahan pääsisi leikkaamalla helposti vaikka ensi kuussa tuohon lyhyempään, mutta lyhyestä menisi suunnilleen vuosi kasvattaa tuo pitkä.

hiusdilemma

Viikon paras himotus löytyi Kampista, kun kulutin siellä eräänä päivänä aikaa. BikBokin nahkatakki kirjailluilla olkapäillä varasti täyden huomioni ostoskierroksellani, jolla en muuten päätynyt kuitenkaan ostamaan mitään. En voi mitenkään perustella tuon kaunottaren ostamista itselleni. Tästä nahkatakkifetissistä on pakko päästä eroon tai kuolen vielä vararikkoon! Saanko ostaa tämän, jos myyn kaksi vanhaa nahkatakkiani pois? Saanhan?! SOITTAKAA VALKOTAKKISET MIEHET!

unelmien nahkatakki

Viikon paras kesäbiisi edustaa syvästi inhoamaani musiikkigenreä, johon olen hiljalleen järkytyksekseni huomannut melkein tykästyneeni. Tai no, ainakaan en inhoa sitä yhtä paljon kuin ennen. En silti aio sanoa mitään positiivista tapauksesta Jukka Poika vielä vähään aikaan. Totean vain, että tämä vanhojen lukioystävieni väsäilemä kesäbiisi saattaa olla hyvin soitettu kaveriporukassamme tänä kesänä. Mitä tykkäätte iSistä? Jääkö päähän yhtä pahasti kuin meikäläisellä? :D

(hiuskuvat täältä ja täältä)