Kai sitä pitää uskoa, että yksi viikko on jälleen vierähtänyt melkein ohi. Tuntuu, että näin kevättalvella päivät vaan kiitävät ohi ja vuorokaudesta meinaavat loppua tunnit kesken. Vaikka tämä on toinen suosikkivuodenaikani, olen silti selaillut jo pari päivää aurinkolomia, jotta voisin vaihtaa ihan kokonaan vapaalle edes muutamaksi päiväksi. Jos hengailen kotona, alan kirjoitella rästilistan postauksia blogiin tai artikkeleita, joita olen lupautunut tekemään. En vaan osaa rentoutua kotona, kun ympärillä on työmateriaaleja tai vielä pahempaa – jotakin siivottavaa! Tiedätte varmaankin tunteen? Työ- ja vapaa-ajan hutera tasapainotila.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka mieli kaipaa lämpimään, rakastan näitä kevättalven päiviä, joina aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta luoden illuusion keväästä. Kotikatuani aurinko ei enää kuvausaikaan yleensä valaise, sillä valokuvaajani naapurini on kotona töistä vasta hieman ennen kuutta. Jos kuitenkin kävelen yhdenkin korttelin alemmas kohti merta, kohtaan jumalaisen kauniin maiseman, jota aurinko suorastaan syleilee. Menipä runolliseksi. Mutta vielä, kun saisi noilta kuivilta kaduilta loput jäät pois ja tennareiden alta sukat hiiteen, olisin tyytyväinen. Edes hieman enemmän, sillä enhän suinkaan ole koskaan täysin tyytyväinen mihikään. Kitiseminen on elämäni suola.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – H&M

farkut – Liu Jo Jeans (saatu Fashionstorelta)

takki – Mango

kengät – Converse (saatu Sarenzalta)

Koska käytän koruja niin harvoin, esittelen jälleen päivän koruni näin erikseen. Tuo kuvien koru on lahja La Puella -korunettikaupan pitäjältä. Tuo vuonna 2008 perustettu putiikki myy edullisia ja hauskoja koruja laadukkaista materiaaleista. Mikään mitätön merkki tämä ei ole, sillä brädin ns. ID Badge Holderit ovat nykyään myös Aleksi 13 -tavaratalon valikoimissa. Tarkoituksena on antaa työssäkäyville naisille mahdollisuus kantaa kulkukorttiaan kauniimmin. Minun valitsemani metallinen statement-kaulakoru tuntui heti omalta, vaikka se onkin varsin romanttinen ulkomuodoltaan. Materiaali miellytti kuitenkin niin, ettei olosta tullut tämän korun kanssa liian tyttömäinen. Tässä korussa on juuri sopivasti särmää makuuni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistakaahan sitten tulla huomenna Forumiin auttamaan vaatekaappini tyhjentämisessä. Bloggaajien muotikirppis aukeaa kello 11:30 ja suosittelen, että paikalle saavutaan ajoissa. Viime vuonna jonot olivat kuulemma jäätävät! Vähän jännittää, kävisikö niin kivasti, ettei kotiin tarvitsisi kantaa juuri mitään ja saisin tilaa vaatekaappiini. Rahastakaan ei olisi haittaa, kun se lopputili tulee palkkaturvasta vasta joskus kesällä. Tässä myös siis syy äkilliseen takinkääntöön entistä työpaikkaani kohtaan. Ei ole ihan sama, miten tiukat paikat hoitaa ja asioista työntekijöille tiedottaa. Maku meni koko haalarilafkaan, jota ennen niin kannatin. No can do.