Tämän päivän asu oli jälleen ehkä maailman tylsin, mutta ulkotakkini tahdoin tänne kuitenkin kuvattavan. Ei sen työasun niin väliä. Mustan, kahden beigen ja punaisen trenssin lisäksi omistan myös erikoisen sinisen trenssin, jonka voin vihdoin kesän yli kestäneen odottelun jälkeen ottaa käyttöön. Tai no, ainakin pariksi viikoksi, sillä tuntuu, että tänä vuonna talvi saattaa iskeä syksyn kanveesiin jo aikaisin ensimmäisessä erässä. Tämä sininen tapaus eroaa muista trensseistäni värin lisäksi helmaröyhelöllä, joka tekee takista erityisen tyttömäisen. Ostin takin Fashionstoren ystävämyynneistä huimalla alennuksella, mutta takkia myydään nykyään näköjään myös nettikaupassa täällä.

trenssi – Guess by Marciano

kengät – Minelli

Vähän harmittaa, kun nykyään ei ehdi panostaa blogiin yhtä paljon kuin ennen. Odotan siksi enemmän kuin innolla, että työpaikalleni palkataan vihdoin kaivattu extra-työntekijä, sillä tällä hetkellä teen käytännössä joka arkipäivä joko aamu- tai iltavuoron ja sen lisäksi vielä joko lauantain tai sunnuntain kokonaan. Sama juttu kollegallani, jonka kanssa vuorottelemme töissä. Extrat on jo kuulemma haastateltu, mutta päätöstä ei ole vielä kuulunut. En uskalla vielä edes haaveilla kahdesta vapaapäivästä peräkkäin, mutta ehkä niidenkin aika vielä koittaa.

Illan ohjelmassa olisikin sitten jälleen reipas kuntosalikäynti. Olen hurahtanut ihan täysin uuteen saliohjelmaani ja teen sitä vuorotellen aerobisen salitreenin (kuntopyörää, crosstraineria jne.) kanssa. Aamulla on ihana raahautua treenaamaan, kun laitteisiin ei tarvitse jonottaa ja salilla on tyhjää, mutta aion opetella vaikka väkisin hyödyntämään myös mahdolliset vapaa-iltani. Hakaniemen LadyLine on pitänyt kyllä huolta, että treenimotivaatio nostetaan korviin, jos se uhkaa jäädä varvastasolle. :)