En yleensä jaksa innostua sisustusjutuista, mutta nyt, kun olen jotenkin ymmärtänyt asuntoni potentiaalin, katselen kauppojen tekstiiliosastoja hieman useammin sillä silmällä. Nyt tahtoisinkin esitellä teille skandinaavista ajattomuutta, joka miellyttää ainakin minun simppeleistä ja kotoisista asioista pitävää sisustussilmääni. Tätä mallistoa kuvaillaan  rouheaksi ja pelkistetyksi, joka on kuitenkin samaan aikaan koskettavan kodikas ja tunnelmallinen. Katsotaan, herättääkö tämä teissä noita tunteita.

Mallisto, jota näissä kuvissa voi ihailla, on muodonmuutoksen kokenut Anno Collection -tuoteperhe. Sitä ovat aiemmin myyneet Kodin1-sisustustavaratalot ja Anttila-tavarataloissa, mutta osittain myös K-citymarketit. Laaja tuotekokoelma kattaa lähes kaikki kodin huoneet ja sisältää tuotteita tekstiileistä ja valaisimista jopa kokonaiseen astiasarjaan. Annon ideologia on keskittyä luonnonmateriaaleihin ja neutraaliin värikarttaan, joka muodostaa kestävän perusmalliston. Jujuna on kuitenkin se, että joka sesonki tarjolle tuodaan myös piristäviä värejä, joilla voi helposti tuoda eloa kokonaisuuteen.

Tämä arjen ihanuutta juhlistava sarja saa ainakin minulta kaksi peukkua pystyyn. Osa Anno-tuotteista on myynnissä jo nyt, mutta tarjonta paranee marraskuun lopulla. Viimeistään ensi vuoden alussa Anno Collection löytyy tutuista myyntipisteistä täydessä loistossaan. Mielestäni tämän tuotesarjan vahvuus on nimenomaan hyvä saatavuus sekä mieletön hinta-laatusuhde. Kun kyllästyn punaiseen mattooni, lähden salamana noutamaan itselleni tuon postauksen ylimmän kuvan mustavalkoisen villamaton! <3