Viikon paras muistutus koskee minun ja kämppikseni Huuto.net -kohteita, joita ehtii vielä huutaa huomiseen asti. Jäljellä on ainakin runsaasti erilaisia mekkoja sekä koruja, jotka etsivät uusia omistajia. Varsinkin tälle Benettonin valkoiselle silkkimaksimekolle toivoisin hyvää kotia. Tuntuu muuten todella oudolta katsoa noita kuvia itsestäni kyseisessä mekossa ja noissa älyttömän tummissa hiuksissa. Alkaa tulla jo ikävä tuota “oikeaa” hiusväriäni. :)

Viikon paras rahapussi on ystäväni Manun. Pikkuinen pussukka on muuten musta, mutta siihen on printattu C-kasetti. Ah, nostalgiaa! Kasetin sisältö eli “The best love songs Ever!” on se juttu, mikä tekee lompsasta erityisen suloisen. Tuollaisia pieniä rahapusseja tarvitsee aina välillä ja silloin, kun niitä tarvitsee, ne ovat takuulla jossakin hukassa. Ainakin minulla.

Viikon paras kännykkäkuva otettiin lounaalla Linnanmäen Kattilassa. Manu taiteili tarjoilijoiden riemuksi jälleen kerran kukan lautasliinastaan ja tällä kertaa tallensin siitä kuvatodisteet puhelimeni kameralla. Oli muuten Ilonassa aikamoisen hyvät poronkäristykset, ei ollut yhtään ylisuolattua tai kuivaa lihaa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, sillä ainakin tämä käristyksenkammoaja käänsi takkinsa täysin.

Viikon paras himotus liittyy tuohon ensimmäiseen kohtaan ja niihin tummiin hiuksiin. Rakastan vaaleahkoa raitapehkoa kesäisin, mutta syksyn kolkutellessa ovelle tummempi ja selkeämpi hiusväri alkaa houkuttaa. En vielä tiedä, mitä innostun syksymmällä hiuksiini taiteilemaan, mutta erilaisia punaisen ja ruskean sävyjä tässä on kieltämättä tullut selailtua. Hylkäsin tuon alla olevan kuvan jälkeen myös suunnitelmani polkkatukan leikkaamisesta, ehtiihän sitä myöhemminkin.