Tämän päivän tekemisistäni ja ensimmäisestä asustani kerron lisää huomenna, mutta tutustutaanpa nyt päivän toiseen asuuni. Hiihtelin ja tulen vielä hiihtelemään sillä ympäriinsä parissakin eri tapahtumassa. Tarkoitukseni oli käydä myös Nanson muotinäytöksessä tänään, mutta nukahdin sohvalle aamuisen stressamisen jäljiltä. Asunani oli vaalea pitsihame, jonka paritin limenvihreän topin kanssa. Kieltämättä tykkäsin hameesta enemmän ylläni silloin, kun se oli hieman kireämpi. Kynähameissa kun isompi peppu on ehdottomasti parempi peppu.

toppi – Zara

vyö – H&M

hame – H&M

kengät – Office

En valitettavasti pysty nyt höpöttämään sen enempää, sillä stressaan erästä tietoa, joka liittyy tuohon aamuisen tuskailuuni. Kerron siitä lisää heti huomenna, kun tiedän itsekin enemmän. En nyt uskalla nuolaista vielä ennen kuin tipahtaa. Huomenna tänne saapuukin seurakseni Veera, joten postaustahti saattaa hieman laantua. Aion ottaa vieraastani kaiken irti ja pitää koko viikonlopun hauskaa hyvässä seurassa. Luvassa taitaa olla ainakin jättipiknik ja valokuvaussessio.

Olen tässä muuten parin päivän aikana valmistellut erästä puutarhajuhliin liittyvää projektia. Sanonpahan vaan, etten enää koskaan tahdo nähdä muovikukkia tai pikaliimaa! DIY-tutoriaali kukkaseppelepannalle valmistunee aikaisintaan huomenna.;)