Nautin tästä aamusta täysin rinnoin. On paljon ihanampaa herätä ilman herätyskelloa virkeänä kahdeksalta kuin havahtua kellon pirinään yhdeltätoista tietän, että kohta pitää olla jossakin tekemässä jotakin. Kai se tunne vapaapäivästä vaan tekee olosta heti keveämmän ja onnellisemman. Hymyilin koko matkan lähikauppaan ja olo oli rauhallinen vielä aamiaista nautiskellessakin.

Vaikka eilen harmitti, päätin haistattaa pitkät koko jutulle ja keksiä jotakin kivaa itselleni. Viikonlopuksi luvatut lämpöasteet kyllä kuulostavat hyviltä jo sellaisinaan, mutta jotakin ohjelmaakin olisi kiva keksiä. Linnanmäki on auki, sää tulee todennäköisesti olemaan upea, ihmiset ovat keväisellä mielellä ja hymyilevät kadulla toisilleen. Miten viikonloppu voisi edes mennä pieleen, vaikka olenkin Suomessa.

Puuttuvat asukuvista, mutta olivat mukana menossa.

Päivän asunani oli taas yllättävän klassinen kokonaisuus. Huomenna pitää pukeutua muovipussiin, etten ala muuttua liian tylsäksi. Nuo punaiset farkut ovat muuten jalassa ihan ensimmäistä kertaa, vaikka sain ne jo ajat sitten Holly & Whyte -malliston ilmestyttyä kauppoihin. Kaipa ne odottivat vain oikeaa päivää neitsytmatkalleen. Pakko muuten tunnustaa, että sorruin tänäänkin käyttämään erästä apulaista ponnarikampaukseni kasaamisessa. Toivottavasti en jää tämän pahemmin koukkuun huijaushiuksiin!

toppi – H&M

jakku – Zara

sormus – Gina Tricot

housut – Lindex (saatu)

kengät – Minna Parikka

Näen kohta taas uutta salaliittolaistani Ninaa ja pääsen avautumaan kaikesta, mikä mieltäni painaa. Oikeastaan tuntuu siltä, että olen tämän päivän aikana saanut jo vakuutettua itseni siitä, että tein oikean päätöksen. Kaikki järjestyy ja kohta ei harmita enää. Oikeastaan jo nyt ei harmita enää.:)