Tämä päivä on ollut hieman pettymys. Aamulla tosin pääsin pieneksi hetkeksi pakenemaan solmuisia ajatuksiani, mutta sitten se solmu paheni. Kaikki nuo passin uusimiseni ja blogissa vallinnut iloinen odotusfiilis liittyvät erääseen matkaan, joka alkaa huomenna. Kuusi päivää auringossa ja kivoja tapahtumia jäävät nyt kuitenkin kokematta, sillä en lähdekään matkalle mukaan. Kun ei ole varaa lähteä.

Blogeissa käsitellään niiden kirjoittajien varallisuutta hyvin epäsuorasti sen kautta, mitä bloggaajalla on varaa ostaa ja mitä ei. Toiset matkustelevat jatkuvasti, toiset eivät. Toiset shoppailevat lähes päivittäin, toiset eivät. Ja niin edelleen. Minun blogistani saattaa saada mielikuvan, että olen jotenkin hyvin varoissani, jos huomioi asuinpaikkani, viimeaikaiset matkani ja tavarat ympärilläni. Totuus on kuitenkin edelleen se, että saan blogini kautta niin paljon, että kun tulee vastaan jotakin, mihin pitäisi sijoittaa rahaa, siihen ei välttämättä ole varaa. Tai koen, että tahdon käyttää rahani johonkin kannattavampaan. Muistakaa siis, että se mielikuva, mikä jonkun blogista välittyy, on tosiaan vain mielikuva.

Mutta hei, siirrytäänpä realismista hömppään eli tämän päivän asukuviin. Palasin juuri äsken Marlies Dekkerin cocktail-tilaisuudesta, jossa korkkasin uuden kynähameeni. Sain viime viikolla pressipäiviltä lahjakortin Lindexille ja kurjan päivän jälkeen lohtushoppailin sillä itselleni printtihameen. Kahdenkymmenen euron euron lahjakortin jälkeen hintaa jäi himpun alle kahdeksan euroa. Katsokaa nyt! Minähän varoitin teitä, että aion seota näistä printeistä.

toppi – H&M

hame – Lindex

kengät – Aldo

laukku – Aldo

Takkini on jotenkin nyt niin tyhjä, etten osaa kirjoittaa tähän loppuun mitään kannustavaa. En varsinkaan itselleni. Toivon vaan, että Helsingin aurinkoisten (tai sateisten) katujen tallaaminen viikonloppuna tuntuisi jotenkin lomalta. Jännä muuten, miten hölmö olo tulee, kun vaihtaa jalkaan ballerinat ja pakkaat korkkarit mukaan kangaskassiin. Ja sitten jättää sen kangaskassin eteiseen lähtiessään ulos. Että sellainen päivä.