Halusin tietysti pukea uuden kevättopin heti tänään ylleni, joten kaivelin vaatekaapistani sen seuraksi korkeavyötäröisen suosikkihameeni. Ihan kokonaan en saanut toppia siliämään, joten rypistin sitä lisää sullomalla sen hameen vyötärönauhan alle. Harmi vaan, että mitkään kuusista ohuista sukkahousuistani eivät olleet kelvolliset hameen kaveriksi, vaan ne päätyivät kaikki roskikseen. Muistin tänään taas, miksei niitä halpoja sukkahusuja kannata langeta ostamaan. Sain omani ennätyksellisesti rikki kahdessa minuutissa, way to go Seppälä!

Rannerenkaan hullu asentoi sai minut ymmärtämään, miksi valokuvia muokataan. Ei se oikeasti kiristä rannetta, vaikka kuvissa siltä näyttää.:/

Koska hametta ei sitten voinutkaan laittaa ja toppi oli jopa ryppyisempi kuin pukeutumisprojektin alussa, kehittelin ylleni jotakin muuta. Tässä vaiheessa olin tuhonnut jo yhden kynsilakkauksen sovitteluoperaatiossa. Ketutti. Päätin sitten pelastaa tuhriintuneet kynteni ja napata värin asuni yläosaan ovelasti lakkauksesta. Muut kynnet ovat pinkit toppisuunnitelmien vuoksi, mutta oikean käden nimettömän kynnen lakkasin mintunvihreällä. Mintunvihreä sai luvan olla siis myös paitani väri.

Suoristin hiuksenikin, mutta kappas – ne näyttävät kuvissa karseilta. En vaan ymmärrä, millä ihmeellä tuon jakauksen toisen puolen saa pysymään sileänä. Liima alkaa olla ainut vaihtoehto. Mistä näitä ulkonäköepäonnistumisia oikein tulee tänään? Ei mikään mukavin pukeutumispäivä, täytyy sanoa. Positiivisena huomiona kuitenkin kerrottakoon, että löysin vihdoin luonnollisen korkeuden kameralle eivätkä kaikki korkkarini näytä enää karmeilta kitten heeleiltä.

paita – Gina Tricot (saatu)

housut – H&M

rannekoru – Lindex

kengät – Aldo

Lähdin tässä asussa viettämään Soda Stream -iltaa Espalle. Sen enempää en aiheesta kuitenkaan vielä osaa kertoa, sillä olen tälläkin hetkellä kyseisessä tapahtumassa. Saa nähdä, millainen fiilis happojuomista tulee, kun olo tuolla vatsassani on tänään ollut kummallisen epävakaa. Toivottavasti happojuomat toimivat enemmänkin helpottavan Samarinin kuin oksettavan Jaffan tavoin. Älkää ymmärtäkö tuota väärin, meidän perheessä vaan juotettiin muksuille Jaffaa oksennustaudissa, jotta vatsa oli helpompi tyhjentää. Ei varmaankaan tarvitse selitellä, miksi en itse vieläkään oikein pysty juomaan Jaffaa “huvin vuoksi”.

Kuten yllä olevasta kuvasta näkee, sain tänään tuhannen muun puuhan lisäksi näperreltyä myös hieman edessä odottavan jättiarvonnan palkintoja. Vielä pitäisi yksi osa palkinnosta saada varmistettua, niin saisin sen startattua. Toivotaan, että kaikki selviää viikonloppuun mennessä, niin voin nimetä tämän viralliseksi syntymäpäiväarvonnaksi. Tuli tuossa siivoillessa mieleen, että voisin pistää kenkiä kirpputorin sijaan taas Huuto.nettiin teille myyntiin, kun niiden perään aina niin kysellään.:)