Olen kirjoitttanut jo pariinkin otteeseen alusvaatemerkistä nimeltä marlies|dekkers. Merkin uskollisiin faneihin kuuluu suuri osa Hollywoodin naisista. Erikoisesti koristeltuja alusvaatteitaan ovat vilautelleet mm. Shakira, Dita von Teese,  Katie Perry, Lady Gaga, Rihanna sekä Carrie ensimmäisessä Sinkkuelämää-elokuvassa. Alusvaatemallistoja on sekä alkuperäinen ja hienostunut marlies|dekkers että vahvempi ja räiskyvämpi Undressed by marlies|dekkers. Alusvaatteiden lisäksi tarjolla on myös näyttäviä Sundressed -uima-asuja.
Merkin tarina alkoi, kun Hollantilainen alusvaatesuunnittelija Marlies Dekkers päätti antaa piutpaut perinteisille alusvaatteille ja alkoi sen sijaan korostaa naisvartalon kurveja. Erityistä huomiota saivat dekoltee, alaselkä sekä niska. Nauhat, joita korostamiseen käytetään, ovat muuttuneet jo melkeinpä suunnittelijan tavaramerkiksi. Ensimmäinen alusvaatemallisto ilmestyi vuonna 1993 ja aiheutti heti suunnatonta ihastusta. Mallistot ovatkin voittaneet vuosien varrella jo lukuisia palkintoja. Kuten monet lukijanikin ovat kiitelleet, merkin koko- ja mallivalikoimat ovat laajat ja lähes jokaiseen makuun sopivat.
Postattuani ihanista marlies|dekkers-alusvaatteista, merkin PR-henkilö otti minuun yhteyttä. Sovimme, että saan valita itselleni alusvaatesetin kiitokseksi näkyvyydestä blogissani. Kuvissa näkyvä musta Dame de Paris -alusvaatesettini kuuluu Undressed by marlies|dekkers -mallistoon. Alusvaatehemmottelu ei kuitenkaan loppunut minuun, sillä myös kolmella onnekkaalla lukijallani on mahdollisuus saada samanlainen alusvaatesetti itselleen omassa koossaan. Alusvaatesetin voi voittaa omakseen kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin, mitkä alusvaatteet ottaisit ja missä värissä tästä Undressed-mallistosta. Aikaa on huomiseen eli 6.4.2012 kello 20:00 asti.
Palkintoalusvaatesetin rintaliivit ovat C-kuppiin asti liivit push up -mallia, siitä isommat taas balconetteja. Esimerkiksi Nellyssä tämä samainen setti maksaa n. 170 euroa. Nellyn lisäksi lisäksi merkin tuotteita voi muuten ostaa ainakin Funky Lady -liikkeistä tai Stockmannilta. Merkin Facebook-sivun löydätte täältä ja Twitter-tilin täältä. Seuraamalla merkkiä sosiaalisessa mediassa pysytte halutessanne kärryillä erilaisista kampanjoista ja uutuuksista. Ja nyt äkkiä voittamaan alusvaatesetti!:)