Täällä blogissa on jo aiemmin varsin avoimesti kiukuteltu sekä vyötärölle rullautuvasta Asos.comin alusmekosta typerällä kokoluokittelulla että kummasteltu, kun Spanx-housujen pienin koko ei ole tarpeeksi kireä. Hyviä yrityksiä, mutta ei ihan.

Pelastuksen pehmeyden piilottamiseen ja ihonmyötäisten mekkojen parempaan istuvuuteen toi lopulta pinkki paholainen, jonka sain itselleni Triumphin Stylish Sensation -mallistosta. Alusmekkojen koot ovat simppelisti S-XL, joten mitään kuppikokoja tai taulukoita ei tarvita. Se tietysti epäilytti alkuun, mutta tämän mekon kanssa rakkaus roihahti heti ensisovituksella. Alleen tämä sai olkaimettomat rintsikat tätä blogikuvausta varten, tositoimissa niitäkään ei tarvittu.

Aletaanpa listata kaikkea hyvää, mitä tästä saumattomasta bodydress-mekosta voi sanoa. Ensimmäinen huomioni mekosta oli se, kuinka sen muotoiluvyöhykkeiden teho oli oikeasti huomattavaa. Tukeva neulos piilottaa kilon jos toisenkin ja muokkaa vartalon tasaisemmaksi. Tukea mekko antaa Triumphin asteikolla keskivahvasti. Vaikka mekolla on hintaa n. 60 euroa, se on pieni hinta siitä, mihin tämä mekko pystyy.

Mekolle satelee plussaa myös siitä, että siitä saa halutessaan olkaimet pois. Isoin kiitos tulee kuitenkin mekon kaksinkertaisen helman silikoninauhasta, joka estää mekon “kipuamisen” ylös kävellessä. Mekko pysyy paikallaan kuin liimattu. Ja vaikka täällä nunnakammiossani ei miesvieraita juuri käykään, pakko tunnustaa, että paljastaisin juhlamekkoni alta sata kertaa mieluummin pinkin kuin mummokalsarien värisen alusmekon.

Mutta pakkohan tässä ihmemekossa on huonojakin puolia olla! No mietitäänpä. Rehellisesti sanottuna ainoa parannusehdotus, jonka mekkoon viikon tehokkaan testailun jälkeen keksin, on mustan värivaihtoehdon ilmestyminen tämän pinkin (beetroot pink) ja valkoisen rinnalle (cool vanille). Siinäpä se  – ihan täydellinen alusmekko. Pahoittelut pienimuotoisesta paljastelusta.:)