Siinä se nyt on – klassinen beige trenssi. Ohut prinsessatrenssini on jäänyt aika vähälle käytölle sen huonon säänkestävyyden vuoksi, joten  vastaanotin mielelläni näytekappaleen minulle ennestään tuntemattoman vaatemerkin takkimallistosta. Ticket to Heaven -merkki saattaa olla äideille tuttu lastenvaatteiden puolelta, mutta nyt vaatevalikoimia on laajennettu naisten takkeihin.

Tarjolla on “normaaleja” puuvillaisia takkeja ja ihania sadetakkeja klassisissa malleissa. Myös värit ovat monikäyttöisiä, sillä tämän beigen lisäksi tarjolla on mm. laivastonsinistä, punaista ja valkoista. Printtejäkin kyllä löytyy, jos sellaisista sattuu tykkäämään. Printtitakit tuovat ainakin minulle hieman mieleen Marimekon takit. Avainsanoina takkimallistoissa ovat kauneus ja käytännöllisyys.

Näin keskiviikon kunniaksi voit nyt voittaa itsellesi vapaavalintaisen takin Ticket to Heaven -nettikaupasta kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksiin jotakin. Voit tuplata voittomahdollisuutesi kertomalla kommenttisi yhteydessä, montako erilaista takkimallia Ticket to Heaven tarjoaa naisille tänä keväänä uusimman katalogin mukaan? Vastausaikaa on vain tämän päivän iltaan kello 23:59 asti, koska joudun jättämään vastauksenne julkaisematta, jotta ette lunttaa tuplausvastauksia toisiltanne.;)

Edit: Josko nyt kiukutteleva kommentointikin toimisi…