Olen pöllöillyt tänään koko päivän. Pöllöilypäivät ovat sellaisia, joina suoritetaan iso määrä pieniä tehtäviä. Mitään suurempaa missiota ei kalenterissa yleensä pöllöilypäivän kohdalla lue, mutta jotenkin sitä päätyy kuitenkin olemaan koko päivän liikkeessä ja tekemään vaikka mitä. Pöllöilypäivä viikossa pitää to do -listan inhimillisen mittaisena.

Päivän pöllöilyasunani on ollut farkut ja toppi -yhdistelmä rotsilla kuorrutettuna. Lisämausteena toimivat kärjistä avoimet ballerinat. Kyllä se kevät vaan tulee, kun sitä tarpeeksi houkuttelee esiin kevätvaatteilla. Tuo toppi on muuten yksi niistä harvoista kuviollisista/monivärisistä vaatteista, joita omistan. Tunnen jotenkin itseni aina ihan kakaraksi printtivaatteissa tai näissä kuviollisissa vermeissä, joten harvemmin näihin tulee pukeuduttua. Tänään ylimääräinen vipinä oli kuitenkin tarpeen.


toppi – Seppälä

farkut – H&M

kengät – H&M

takki – Vero Moda

laukku – Gina Tricot (saatu)

Täytyy valitettavasti vielä jatkaa vielä tuohon eiliseen avautumiseeni liittynyttä tarinaa. Sain nimittäin lopulta selville numeroni vuotajan. Hän vaan sattui olemaan autuaan tietämätön todellisesta tilanteesta ja oli antanut numeroni opinnäytetyön tekijälle, koska tyttö oli pokalla väittänyt minun luvanneen antaa vastaukset hänelle eiliseen mennessä. Mitenköhän ihmeessä ihminen voi vastata sähköpostiin ja luvata vastauksessa jotakin, jos hän ei ole edes lukenut koko sähköpostia? Jännä juttu.

Vaikka tavallaan helpottaa tietää, ettei numeroa ollut tällä kertaa levitelty tahallisesti, ei oloa helpota yhtään tieto siitä, mitä kaikkea ihmiset ovat valmiita tekemään jo jonkun koulujutun eteen. Jätän tämän asian nyt taakseni ennen kuin päästäni poksahtaa verisuoni jonkun ajattelemattomuuden vuoksi. Nyt rentouttavaa teetä kehiin ja telkkari päälle. Tosin sitä teetä tarvitaan ehkä noin seitsemän litraa, jotta saan itseni rauhoittumaan tästä keuhkoamistilasta. En kestä tuollaisia ihmisiä. Toisaalta tähän olisi ehkä pitänyt varautua siihän vaihessa, kun yksi urpo soitti erään bloggaajan työpaikalle ja yritti hankkia tälle potkut, koska bloggaajan naama ei miellyttänyt.