takki – Vero Moda

sormus – Kalevala

Lempparirotsi is back! Neuletakki päälle, rotsi niskaan, huivi kaulaan ja menoksi. Nahkatakkia kun ei meikäläisen vahtivuorolla pidetä kiinni edes äärimmäisessä hädässä. Tosin tuolla auringonpaahteessa tulee avonaisellakin rotsilla jo kuuma eli neuletakkia voi harkita oman mukavuusalueen mukaan. Itse mieluummmin vähän palelen kuin hikoilen pisaraakaan, jos niistä kahdesta pitää valita.

Yritän nyt kovasti päästä taas kiinni tähän asukuvien postailuun. On vähän laiskottanut liikaa viime aikoina, vaikka päällä on ollut kivoja juttuja. Tänään kivoin juttu “ylläni” taitaa olla sormus, josta eilen teille jo höpöttelin. Asuni onkin sitten muuten aika musta ja tylsä. Jätin tekonahkatakin pois kuvista, jotta näette mekon jujun eli sen kivan selkämyksen. Olisi ehkä pitänyt testailla sormuksen sijaan moninkertaista käätyä tuon mekon kanssa, mutta se on kyllä aikamoisen juhlava.

mekko – eBay

sukkikset – H&M

laukku – Guess

kengät – Minelli

Kyllä huomaa noista kuvista, siis sen naurettavan faktan lisäksi, että unohdin laittaa hiukseni ennen asukuvia, kuinka neiti on heti auringon pilkahtaessa pilvien takaa ja muutaman lämpöasteen ilmestyessä kuvioihin täysin kevätfiiliksissä. Melkein puin biinit alusvaatteiden tilalle! Katujakin oli täällä meillä päin lakaistu taas vähän enemmän, joten sorastakaan ei tarvitse enää kiukutella niin paljon kuin esimerkiksi eilen.

Illalla saankin sitten luokseni huipun yövieraan, kun Veera tekee comebackin sohvalleni Jonnan sohvalle. Indiedaysin syntymäpäiviin valmistautuminen alkaa siis henkisesti jo tänään. Huominen taas on niin täynnä puuhaa, että silloin ei kyllä ehdi ajatellla yhtään mitään. Aamutreenien lisäksi olisi luvassa ainakin yhdet pressipäivät ja sitten ehkä hiilihappoteemainen tilaisuus illalla. Kivaa!