I’m back! Alkavan viikon, josta olen suunnitellut vaatimattomasti maaliskuun parasta, kunniaksi tahtoisin ilahduttaa teitä 15 % alennuskoodilla Fashionstore-nettikaupan kaikkiin aurinkolaseihin. Alennuksen saatte kassalla koodilla 7RQ1BSH3 ja se on voimassa 31.3.2012 asti. Sitten sunnuntaina päättyneen aurinkolasiarvonnan onnekkaaseen voittajaan.

Ihanat, kiltit, rakkaat lukijat. Harmittaa ihan hurjasti jättää monta arvontakommenttia pois laskuista, koska niissä ei noudateta arvonnan sääntöjä. Valitettavasti vaadin vastauskommenttiin linkin, kun sellainen kohta ohjeissa lukee, muuten homma olisi aika epäreilua ohjeita noudattaneita kohtaan. Arvontaohjeita noudattaneisiin lukeutui luonnollisesti tämän arvonnan voittaja eli nimimerkki…

Epe! Onnea siis sinulle, tarkistapa sähköpostisi ja vastaa viestiini mahdollisimman pian. Isot kiitokset myös muille arvontaan osallistuneille. Isot osallistujamäärät ilahduttavat kerta toisensa jälkeen, sillä aina joku ihanista lukijoista voittaa! Niitä kamalia kun on vain kaksi.;)