Koetin tänään kaivella vaatekaapistani aurinkoisen päivän kunniaksi pastellivärejä, mutta joku oli karsinut ne pois aika rankalla kädellä. Tyydyin sitten vaalean persikkaiseen paitaan ja siihen mätsääviin feikkilaseihin. Kevään kunniaiksi valitsin alaosaksi farkkujen sijaan hameen. Jalkaan oli tosin pakko pistää prätkäbootsit, sillä tuolla jääkentillä näillä pysyy ehkä varmiten pystyssä. Nuo pirulaiset venähtivät muuten vihdoin hyväksi kävellä eivätkä kalva enää mistään.

Pahoittelut muuten noista seuraavan kuvan, krhm… No, kyllä te tiedätte. Mutta ne ovat kyllä (valitettavasti) lähdössä ihan pian, projektini on jo ihan hyvin aluillaan. Vannon sen!:D

paita – Gina Tricot

hame – H&M

lasit – Cubus

kengät – Clou

Mätsäyshimoissani sudin vielä ennen varsin onnistuneeseen lounaspalaveriin lähtöä huuliini laseihini sekä paitaani väriltään (sävy numero 8) sopivaa huulikiiltoa, jonka Lumene minulle lähetti testattavaksi. Jos teillä on ongelmia huulikiiltojen kanssa, joista ei vaan tule tarpeeksi mönjää kerralla, kannattaa kokeilla tätä. Tämän kiillon “suti” on nimittäin sellainen lapio, että sillä saa runsaasti kiiltoa huuliin jo yhdellä sipaisulla.:)

Pitänee varmaankin paljastaa hieman loppuviikon suunnitelmia, ettette ihan ylläty, jos muutaman päivän sisään muutun kitiseväksi stressihirviöksi. Tämän viikon lopulla olisi nyt sitten tarkoitus käydä tenttimässä sitä tutkinnostani puuttuvaa opintopistettä ja tenttiin kertaaminen ei ole ollut kovin mukavaa. Osanottoni niille, jotka joutuvat kuuntelemaan ruotsiin kohdistuvaa raivoani kasvokkain tai Facebookin chatissa. Toivotaan, että se jää pian menneisyyteen.

Ruotsista tulikin mieleen opinnot ja opinnoista se, että parin viikon päästä olisi vielä viimeinen uravalmennustapaaminen. Sen jälkeen tulevaisuuteni on toivottavasti edes hieman valoisampi ja pääsen kertomaan kokemuksistani teillekin. Sitä odotellessa.