Blogini leikkimielinen ja toistaiseksi olematon Iina <3 Helsinki -kategoriani täydentyy jälleen yhdellä paikalla. Helsingin Apollo Live Club pääsi varastamaan sydämeni, kun päädyin sinne Cutrinin tarjoamilla lipuilla nautiskelemaan julkkismiesten muotinäytöksestä. Tapahtuman kaikki lipputulot ohjattiin ruoka-avustuksena pääkaupunkiseudun lapsiperheille kirkon, kunnan ja Veikko Hurstin kautta.

Seurakseni hyvää tekemään (kuulemma myös ostettujen skumppapullojen hinnasta osa ohjattiin hyväntekeväisyyteen) otin pikkusiskoni, joka vihdoin ja viimein pääsi kunnioitettavaan naisen ikään eli täytti 18 vuotta. Luvassa on hirmuinen kasa kuvia, joten hakekaahan iso latte seuraksenne ja varautukaa hymähtelemään ja hymyilemään ääneen.

Illan lookini oli nyt sitten kiharakampauksella maustettuna se Sokoksen tarjoama etninen meikki, josta kirjoittelin jo aiemmin tässä postauksessa. Jos meikkijutut kiinnostavat, Helsingin Sokoksella on mahdollista saada ilmainen pikameikki tämän Make Up Storen Ethnic-lookin tuotteilla 8.-9.3.2012 kello 11-19. Itse pidin meikistäni hirveästi ja aionkin opetella käyttämään värikkäitä luomivärejä jatkossa enemmän. Ja huulipunaa samoin!

Istahdin tietysti aitiopaikalle, jotta saan kuvattua ilan esityksistä teille postauksen. En siis yhtään suunnitellut, että edestäni kävelee puolialastoia miehiä, puhtaasti vaan teitä ajattelin. Krhm. Tuo kimaltava Satu Kallio Designin minulle lahjoittama laukku osoittautui muuten ihan täydelliseksi kameralaukuksi järkkärilleni, mutta kaipaisin siihen hihnaa. Saatan koettaa väsätä sellaisen itse, sillä tällaista iltalaukkua ei usein tule vastaan. Litteät kirjekuorilaukut kun eivät oikein sovi kamerarakastajan elämään.:/

Hurmaava Koop Arponen nostatti tunnelman kattoon. Musiikkiesityksen jälkeen olikin vuorossa varsinainen muotinäytös, jossa lavalla nähtiin Koopin lisäksi mm. Antonio Flores, Ville Pusa, Oskari Katajisto, Tuomas Kytömäki, Toni Häppölä, Amin Asikainen, Markku Pulli ja Esa Tikkanen. Eräässä ohjelmanumerossa esiteltiin Benettonin aamutakkeja herkullisissa väreissä, mutta yllätyksekseni edessäni kirjaimellisesti paljastui jotakin vielä herkumpaa. Kuinkas tässä näin kävi!:D

“Salkkari-Joonatanin” aiheuttaman pienoisen järkytyksen jälkeen pystyin taas keskittymään muihinkin esiintyjiin/malleihin. Merkkejä oli edustettuina ihan laidasta laitaan. Mm. Guessin lisäksi lavalla nähtiin myös Gigantti-kravatteihin sonnustautuneita miehiä, joista Koop veti komeudellaan voiton kotiin. Kuva taitaa löytyä hieman alempaa tästä postauksesta.

Erityisesti mieleeni jäivät yöpukuiset “miesmallit”. Antonio vei show’n kyllä kokonaan. Hänen hymyillessään lavan reunalla puolet yleisöstä ryntäsi kuvaamaan söpöliiniä lavan eteen. Antonin jakamaton huomio oli tosin keskittynyt rakkaaseen Pekkaan, jonka kanssa vaihdettiin ujosti rakastuneita katseita. Villelle taisi tulla hieman alemmuuskompleksi, kun piti heittää ihan puolivoltti. Onneksi sain sen videolle!

Erityistä huomiota saivat ne malli, jotka pelkän kävelyn sijaan poseerasivat ja temppuilivat lavalla. Varsinkin Tuomas heittäytyi poseerauksiin täysillä ja katsoi kiltisti kameraankin. Arvostan mielettömästi aina, kun kuvattava kohde tekee mielellään yhteistyötä kuvaajan kanssa. Moni julkkismies tuntui söpön ujolta ja jotenkin poseeraukset olivat kovin lyhyitä ja harkitsemattoia. Ujoissa miehessä on sitä jotakin, mutta boksereissa esiintyminen on hyvä keino kiinnittää naiskatsojien huomio pois ujoudesta.;)Illan kruunasi Martinan energinen esitys. Tanssijapojat antoivat kaikkensa niin esityksen kuin laulajankin suhteen, sillä toinen tanssipojista koetti koko show’n ajan varmistaa, ettei Martina kompastu korsettitoppnsa roikkuviin nauhoihin. Martinasta kyllä huomaa, kuinka paljon hän rakastaa esiintymistä. Ei haittaisi yhtään, jos useampi artisti panostaisi näin paljon esiintymiseen laulamisen lisäksi.

Kyllä huomaa, että pieni tauko blogista teki hyvää. En millään malttaisi lopettaa teille höpöttämistä. Kiitos kaikille, jotka ymmärsivät taukoni syyn ja pysyivät silti uskollisina lukijoina. Arvostan lojaaleja ihmisiä yli kaiken.:)