Viikon paras mallisto on Amy Winehousen vaatebrändi Fred Perrylle suunnittelema kevät/kesä 2012 -mallisto, jonka on päätetty pistää myyntiin. Amyn perheen siunauksella myyntiin päätyvnyt vahvasti 50-lukua henkivä mallisto on aivan erityinen, sillä vaatteista kertyvät royaltit ja palkkiot lahjoitetaan Amy Winehousen nimeä kantavaan säätiöön. Fred Perry aikoo myös antaa vuosittaisen lahjoituksen säätiölle. Amyn perhe perusti säätiön auttaakseen lapsia ja nuoria Amyn nimissä.

Viikon paras kosmetiikkatuote on Lumenen heleyttävä meikinpohjustusvoide. Jos päällä on jotakin, mihin ei soisi tarttuvan pisaraakaan meikkivoidetta, tasoitan ihoni ja sen pikkuvirheet tällä pohjustusvoiteella. Ostin näitä pari varastoon, että tätä on aina saatavilla, jos iskee pakottava tarve. Parasta tässä on se, miten vähän tätä lopultakin käytössä kuluu. Tätähän voi muuten käyttää myös meikkivoiteeseen sekoitettuna.:)

Viikon paras vaate on tuhannet mökötyspäivät pelastanut jättineule. H&M:n nettialeista löytynyt neule on valitettavasti ihan täyttä akryylia (mikä aiheuttaa mm. rätisevää staattista sähköä ja leijuvia hiuksia), mutta sen muut ominaisuudet kompensoivat tämän vian täysin. Neule on pitkä ja tilava, mutta mikä parasta, siinä on iso kaulus. Näitä isoja neuleita pitäisi ehdottomasti hankkia lisää, ensi kerralla tosin (puu)villaisina.

Viikon paras astiasto on Arabian KoKo-astiasto. Luulin joskus, että hankin nämä minikokoiset kupit ja tassit vain koristeiksi, mutta ne ovat nyt löytäneet tehtävänsä. Tuohon kuppiin laitetaan sushi-inkivääri ja tassille sekoitetaan soijakastike sekä wasabitahna. Aamen.