Pitkästä aikaa kunnon asukuvia. Kohta on talvi pahimmillaan ja ulkona niin pimeää, että asukuvat saattavat muuttua vielä huonommiksi kuin nykyään. Pukeutuminenkin vaikeutuu, kun farkkujen alle pitää survoa viidet sukkahousut. Tänään pukeuduin alkutalvea fiilistellen vaaleaan poolopaitaan, karvaliiviin ja nahkasaappaisiin. Paidan ylipitkät hihat peukalorei’illä vielä korostivat talvista oloa. Jotenkin tämän asun materiaaleista ja väreistä tuli kokonaisuutena sellainen rento after ski -meininki mieleen. Arvostan muuten mustien sukkahousujen kuultamista vaalean paidan läpi!:D


paita – H&M

liivi – Lindex (lasten osasto)

koru – Avon (saatu)

farkut – H&M

kengät – 2nd hand

Havahduin tänään joskus kahden aikaan iltapäivällä siihen, että ulkona satoi lunta. Lumihiutaleiden hidas leijaileminen lumosi minut hetkeksi niin, että pääni tyhjeni aivan kokonaan. Mikä ihana tunne! Tosin se saattoi johtua siitäkin, etten ollut saanut vielä syötyä mitään. Vatsalaukkuni tuntuu hylkivän ruokaa, vaikka himoitsen sitä aivan normaalisti. Odotan todella tämän olon normalisoitumista, sillä itkeminen aiheuttaa vain nestehukkaa ja päänsärkyä. Edistymistä on kuitenkin jo se, että sain hymyiltyä asukuvissa kameralle.

Eihän tuolla maassa vielä kuvaussessioiden aikaan ollut paksuakaan lumikerrosta, mutta hiljalleen se tänäkin vuonna lähtee kerrostumaan. Toivottavasti lunta sataisi paljon, jotta tämä raukea fiilis säilyisi. Et tahdo palata masentaviin ajatuksiin ja muistaa, ettei mikään palaa enää ennalleen. Nyt on vaan totuteltava elämään erilaisessa maailmassa. Ehkä siihenkin tottuu. Pakko tottua. Viettäkäähän rauhallinen tiistai-ilta ja kiltit, halatkaa rakkaitanne.