Viikon paras lehtiuutinen on se, että jos julkaisusuunnitelmat menevät nappiin, minut voi löytää sekä seuraavasta Elle– että Cosmopolitan-lehdestä. Enempää en voi paljastaa, mutta pianhan me kaikki pääsemme halutessamme näkemään lopputuloksen. Rukoilen, ettei niissä näy erästä rasvaista pulua.;)

Viikon paras opintouutinen paljastui sähköpostistani, kun opintorekisteri oli muistanut minua – kahdesti! Nyt on siis sekä akateeminen englanti että ympäristötieteen sivuainekokonaisus suoritettu ja tutkinnostani puuttuvat enää tilastotieteen, joka piinaa minua jo ensi viikolla,  lisäksi puolikas ruotsi ja puolikas kandi. Olen toisaalta onnellinen, että tekemistä on enää niin vähän, mutta toisaalta kauhuissani, koska kohta pitää tehdä isoja päätöksiä tulevaisuuden suhteen.

Viikon paras blogiuutinen saapui tietooni, kun kurkkasin kuukausittaiset kävijätilastot. Teitä oli viime kuussa tullut uskomattomat pari tuhatta lisää, joten pitänee tehdä kohta uusi esittelypostaus, jotta uudetkin lukijat pääsevät kärryille minusta ja elämästäni. Oikeastihan tahtoisin luoda kokonaan uuden blogin, jotta saisin postauskategoriat ja niiden virheet muutettua ja ylimääräisen painolastin pois, mutta siinä on vähän liian iso homma.

Viikon paras tarjousuutinen on Designiston 1-vuotissynttäritarjous. Lokakuun loppuun asti tehtyihin normaalihintaisiin iltalaukkulainoihin saa valita minkä tahansa valitsemasi iltalaukun kolmen vuorokauden viikonloppulainaan (eli perjantaista sunnuntaihin) veloituksetta kaupan päälle! Vain postikulut jäävät maksettavaksi. Laukkuvaraustasi tehdessä ilmoitetaan, minkä iltalaukun haluaa veloituksetta käyttöön ja mille ajalle. Ja syy, miksi tätä designvuokrafirmaa nyt niin hehkutan, on se, että vuokraamani iltalaukku oli menestys Elle Style Awardseissa!<3