“Me ollaan ne Suomen suurimmat Topi Sorsakoski -fanit!”

Kaikesta huolimatta – Elle Style Awards 2011! Aloitan kertomalla, että kyllä, meikkaaja maalasi naamani liian vaaleaksi, mutta sille nyt ei voi enää mitään. Ja vielä pahempaa, otsassani oli finni, jota ei photoshopattu piiloon. Toivottavasti voitte elää näiden kauheiden asioiden kanssa. Jos joku siis tahtoo asiaa kommentoida niin pahoittelut, ehdin jo ensin. Ähäkutti!:D

Mutta nyt asiaan eli niihin gaalakuviin. Asusuunnitelmani tosiaan muuttuivat viime hetkellä, kun tämä samainen hormonipiikki, joka sai naamani kukkimaan, kasvatti minulle suoraan sanoen yllätystissit. Valkoinen mekko tuntui hyvältä varasuunnitelmalta ja tykkäsinkin lopulta asustani kovasti. Alunperin siihen kuuluivat myös kullanväriset sulkakorvikset, mutta lainasin ne pois, koska ne vain sotkeutuivat hiuksiini. Juhlaseuranani minulla oli kasa ihania ja rakkaita tyttöjä, joiden kanssa remusimme tälläkin kertaa yllättävän myöhään.

“Moi! Mie oon Lumikki.”

“Ja mullahan ei olisi varaa tällaiseen laukkuun.”

Seurustelun jälkeen ohjelmassa oli upeita muotinäytöksiä sekä palkintojen jakamista kaikille niitä ansainneille. Meidän ihana Indiedays-kattosivustommehan voitti (hieman hassusti) Vuoden muotiblogi -tittelin ja voi että, minä kiljuin, kun se paljastettiin. Kotona taas, kun katselin gaalaa telkusta, tirahti ihan tippa linssiin, kun palkinto luovutettiin ja blogi-isimme ääni värisi lavalla.

“Pusuja Jonni-kissalle!”

“Värisensuuri iski.”

Saimi juontaa, nyt kaikki hiljaa!”

Jani on mun poikaystävä!<3″

“Litkittiin koko ilta soker… vitamiineja.”

“Meitin Esa-isi voitti!”

“Kissamaisen sulavaa mallikävelyä.”

“Parikka-tytöt Jonna ja Nina!<3″

“Elle-lehden kansikuvamekko, otaksun.”

“Loppubileiden aika!”

Varsinaisen ohjelmanumeron päätyttyä siirryimme nautiskelemaan buffetin antimista. Olen vakaasti sitä mieltä, että tarjoilut kertovat paljon tapahtuman tasosta. Näissä bileissä taso oli tasan kymppi! Kaikki erilaiset tarjottavat katosivat parempiin suihin ja kaikille löytyi jotakin mieluista. Siis kaikille, ihan kaikille. Kyllä Salla, viittaan tällä sinuun!:D

“Valaistuin, kun sain ruokaa.”

“Katsokaa nyt, mitä herkkuja!”

“Kastikepipetti oli wannabe-kemistin mieleen.”

“Voisitko korjata huuleni, ihana mies?”

mekko – H&M (The Garden Collection)

kengät – Steve Madden

sormus – Beyonce Rush -promotuote (saatu)

laukku – YSL (vuokrattu Designistosta)

Ilta jatkui gaalapaikalta baariin, jatkopaikkana toimi ihastuttava Le Bonk. Illan bändi oli muuten ihan paras. Olisi pitänyt kysyä, mikä se oli, koska minulta saa harvoin kehuja bändistä. Hyvä musiikki on aina iso plussa. Innostuttiin kunnolla reivaamaan, vaikka yleensä olen joka solullani sitä vastaan.

Olin karmea kaveri ja juotin sekä Jonnan että Sallan sellaiseen tuubaan, että oksat pois!:D Illalla tulikin huudeltua bussin takapenkiltä vaikka kelle ja tutustuin siinä ihaniin tyyppeihin (terkkuja Jonsun kuoroon, höpönassu). Lopulta lähdimme tyttöjen kanssa nukkumaan kuitenkin jo reilusti ennen pilkkua, koska burgerihimo kasvoi liian suureksi. Salla jaksoi onneksi piristää yötä raahaamalla noita Indiedaysin voittokukkia koko hemmetin illan mukanaan. Kamerastani loppui onneksi akku juuri, kun siirryime jatkopaikalle, joten missikuvani jääköön virallisesti illan viimeiseksi kuvaksi.;)

“AWESOME!”

“Rakkaat linssiluteeni.”

‎”Ai voitin? Minä vai?! IHANAA! Ja hei sitten sitä maailmanrauhaa…”