Sen sijaan, että vain poimisin Grimasin kotisivuilta tietoa merkistä, päätin listata viisi tärkeintä syytä, miksi merkki vakuutti minut ja tahdoin tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Nämä perusteet eivät ole missään järjestyksessä.

  1. Meikkipaletit ja -purkit on suunniteltu niin, että ne voi pinota päällekäin, joten ne eivät vie niin paljon tilaa.  Paletteihin ei myöskään ole ynnätty mitään turhia kommervenkkejä, vaan niiden muotoilu ja design on pidetty yksinkertaisena. Tällä tavoin niiden hinnat on saatu pidettyä alhaisina. Pakkaukset ovat kierrätysmuovia- ja pahvia.
  2. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla. Mietin usein, että pitäisi kiinnittää huomiota siihen, millaista kosmetiikkaa käyttää, mutta valitettavasti laiskuus aiheuttaa sen, ettei asioista viitsitä ottaa selvää. Tämän sarjan kohdalla ainakin tiedän, mitä saan.
  3. Meikkipohjia voi sekoitella keskenään koostumuksista huolimatta, jotta saa juuri haluamansa laisen meikkipohjan peittävyydeltään ja sävyltään. Tästä mainitsinkin jo aiemmassa Grimas-postauksessa.
  4. Grimasin tuotteet maksavat aina saman verran. Siis vaikka ostaisit niitä ulkomailta! Nyt ei sitten tarvitse enää kurkkia nettikauppojen hintoja rahansäästön toivossa, koska Suomesta saa meikit ihan yhtä edullisesti kuin vaikkapa merkin kotimaasta Hollannista.
  5. väripaletit on suunniteltu niin, että samaa värinappia voi käyttää moneen tarkoitukseen vaikkapa luomivärinä, poskipunana ja kulmavärinä. Esittelen myöhemmin omat suosikkivärinappini, mutta sanon jo nyt, että tuo alapuolella näkyvä palkintopaletti sisältää peräti kaksi niistä.:)

Ja nyt siihen arvontaosuuteen. Kaikkien tätä postausta kommentoneiden kesken arvontaan kaksi kappaletta tuollaisia yllä näkyviä meikkipaletteja. Noihin voi sitten ostaa vaikka lisäksi omia suosikkivärejä, koska värinappeja voi tosiaan vaihdella oman maun mukaan. Palettejahan voi myös tilansäästömielessä pinota päällekäin torneiksi.

Monipuolisessa palkintopaletissa on:

  • ruskeanpunainen huulipuna (jonka sävy sopii lähes kaikille)
  • tummanruskea luomiväri (joka toimii meillä tummilla myös täydellisenä kulmakarvavärinä)
  • vaaleampi luomiväri (joka on lisäksi ihan mahtava poskipuna)
  • vaalea luomiväri (joka toimii näppärästi esimerkiksi kulmaluun korostamiseen)

Yhden paletin arvo on n. 25 euroa, sillä kuten sanottua, Grimasin tuotteista ei tarvitse maksaa itseään kipeiksi, vaikka ne laadukkaita ovatkin. Osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaan eli 16.10.2011 kello 20:00 asti. Onnea kaikille tasapuolisesti!:)