Kävin tänään kampuksen kirjastolla kaivelemassa tenttikirjoja seuraavaa koitostani varten. Englanti ja ympäristötiede odottavat tuloksia, nyt olisi vuorossa tilastotiede. Sitä ruotsia koetan saada läpi ehkä vasta joulukuussa, riippuu vähän työmääristäni. Joka tapauksessa olo on aika kiva, kun on motivaatiota yrittää. Siis päästä pois täältä, ei se tutkinto ole niin justiinsa.

Päivän asunani toimi mustaa ja harmaata ylistävä, vähän rokahtava kokonaisuus. Jujuna oli tuo huulipuna, johon palaan sitten huulipunateemaviikon raporttipostauksessa, kun tämä viikko on ohi.


farkut – H&M

toppi – Kate Moss for Topshop

kengät – 2nd hand

hattu – H&M (miesten osastolta)

takki – Vero Moda

Pakkasin siis mukaani mekon, kengät, iltalaukun ja yöpymistarvikkeet ja lähdin kohti Helsinkiä. Kokonaiset kuvat lopullisesta asuvalinnastani saatte varmaankin loppuviikosta, mutta voin jo nyt paljastaa jotakin. Järkytys (ainakin itselleni) on se, mitä kaiken sen suunnittelun jälkeen jätin kuitenkin kotiin. Niin se vaan joskus menee, kun tapahtuu ikäviä yllätyksiä. Kuten se, että tuo rintavarustukseni päättikin tuplata yllättäen kokonsa!:D