Tänä aamuna koetin ylittää jälleen yhden esteen tiellä vapauteen. Kello kahdeksalta alkoi nimittäin ympäristötieteiden sivuainekokonaisuuden viimeinen tentti. Pinnistelin tietoni paperille 35 minuutissa ja lähdin kotiin. Tentistä jäi ihan hyvä fiilis, mutta yksi tehtävä jäi vähän kaivelemaan. Nyt vaan odotellaan tuloksia ja aletaan tankata seuraavaa suoritusta varten. En yleensä harrasta morkkiksia, mutta lauantain baarireissu ja varsinkin sunnuntain palautuminen verottivat vähän liikaa lukuaikaani. Tyhmä mikä tyhmä.

Oloni oli heti aamusta jotenkin kamalan huono, joten pukeuduin aamutenttiin hyvin mukavasti. En kyllä tiedä, millä logiikalla lasken nuo korot mukavaan pukeutumiseen. Aamulla niitä ei ollut, mutta iltapäivällä vaihdoin matalat kengät niihin. Siis hetkeksi. Ehkä tuo mukavuus viittaakin tummaan värimaailmaan, jonka avulla on helppo tekeytyä näkymättömäksi. Koetin etsiä rakasta jättineuletta ylleni, mutta se oli paikassa nimeltä hukka. Kamalaa, tiedän. Korvasin sen sitten isolla viltillä, koska siihen pystyi kietoutumaan ihanasti viileässä luentosalissa. Kyllä huomaa, ettei viitta sovi tyyliini yhtään. Onhan se mukava, mutta näyttää vaan niin kovin urpolta!:D

body – Gina Tricot

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

viltti – KappAhl

kengät – Finsk

Illan käytänkin itseäni ja aivojani (ehkäpä pilateksella) venytellen ja huomiseen lähtöön valmistautuen. Yövyn muutaman yön tutulla sohvalla, juhlin päivän Elle-lehden kanssa Kaapelitehtaalla ja seuraavan päivän toivunkin muotigaalasta erilaisissa tilaisuuksissa vieraillen. Ja tietysti siitä ihanan syksyisestä Helsingistä nauttien. Tämä taitaa olla paras syksy moneen vuoteen. Kummasti sunnuntain aurinkoinen keli pyyhki perjantain sateet mielestäni välittömästi.

Jännä muuten, kuinka paljon tykkään tämän viikon blogitaustastani, vaikka useimmiten nuo isot mainokset ärsyttävät. Harmi vaan, että tausta jää tänne vain viikoksi. Mutta onpahan sitten taas jonkinlaista uutta ideaa seuraavaa bannerin- ja taustanvaihtoa varten.:)