Joku aina joskus jaksaa väittää, että kirjoitan kaikesta, mitä blogini kautta itselleni saan. Kuvasin siksi tämän päivän postisaaliini, koska siitä voi jo päätellä, miten paljon sitä tavaraa tänne oikeasti virtaa. Voin rehellisesti kertoa, että jos kirjoittaisin edes melkein kaikesta, mitä saan, postaisin 15 kertaa päivässä ja jokaisessa postauksessa olisi jokin kosmeettinen tuote. Että pidetäänhän se maalaisjärki päässä, kun analysoidaan tuntemattomien ihmisten tekemisiä, joohan?:)

Tämän päivän olen lukenut hysteerisesti maanantain tenttiin, koska huomisesta lähtien on taas niin paljon muuta, että pelkään ajan loppuvan kesken. Olen tosin valinnut nuo tenttipäivämäärät niin, että uusintavaraa on. Ihan vain oman mielenrauhani kannalta. Pukeuduin tänään rennosti turvaunivormuuni eli farkkuihin ja neutraaliin yläosaan. Nudekorkkarit (tai siis kesällä nuo olivat nudet, nyt ne ovat ruskeat, kun jalkani kalpenevat talvea kohden) olivat piste i:n päälle.


farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

toppi – Amisu

takki – Asos (2nd hand)

kengät – Aldo

Tuo nahkatakki on muuten ihan uusi eli yksi ensimmäisen kuvan paketeista paljastui omaksi ostoksekseni. Huusin takin eBaysta vähän riskillä, koska siellä merkitään vaatteiden koot joskus väärin. En oikein tiedä, onko tämä ihan sopiva vai ei, mutta ihana se on. Toisaalta, jos tulee edes mieleen, että vaate saattaa olla iso, sitä se luultavasti on. Mietin vaan, voiko nahkatakkia jotenkin pienentäää. Ruskea väri on nimittäin ihan täydellinen ja piparkakkureunat sekä hihoissa että takin liepeissä tuovat kivaa tyttömäisyyttä takkiin. Taisipa tässä tulla vähän jouluakin ikävä.

Päätin muuten tuossa pari tuntia sitten karata landelle eli olen tällä hetkellä Kylmäkoskella. Täältä pitäisi jatkaa huomenna Helsinkiin viikonlopuksi, mutta älkää huoliko – blogi ei hiljene silloinkaan.:)