Korkkasimme majoittajani Jonnan kanssa eilen Voicen Muotiviikot. Tänään olisi tarkoitus mennä indiebloggaajien kesken vielä takaisin Kaapelitehtaalle, mutta sitä ennen ajattelin jakaa teille eilisen kuvasaldon. Kun kerrankin on tämä läppäri mukana reissussa. Olen aikamoinen laiskamato postaamaan edes suhteellisen reaaliajassa reissusta, mutta koetan parantaa tapani.

Saavuimme muotiviikoille Isadoran tilaisuuteen, jonka jälkeen siirryimme tutustumaan paikkoihin. Rantauduimme nopeasti Olivian pisteelle repimään lehtiä ja liimailemaan niistä haave- ja inspiraatiokarttoja. Mieleeni jäi elävästi eräs vanhahko rouva, joka ei ehkä oikein ymmärtänyt pisteen tarkoitusta, vaan tuohtui, kun siellä ei jaeltukaan ilmaisia liimapuikkoja!:D

Olivian pisteeltä siirryimme takaisin Isadoralle lakkailemaan kynsiämme. Kun ne oli fiksattu kuntoon, kävimme nappaamassa toisistamme asukuvat (joissa allekirjoittanut yhtäkkiä vähän unohti, miten hymyillään normaalisti). Matkalla jäimme tosin suureksi yllätykseksemme myös Voicen oman paparazzin kynsiin.

toppi – Silkki Center

shortsit – Sonia Rykiel pour H&M

kengät – Minna Parikka

rannekoru – Lindex

laukku – Minna Parikka

Seurasimme myös muotinäytöksiä, mutta valitettavasti en paikaltani saanut ikuistettua niitä puolialastomia miehiä teille. Terveiset muuten Virvelle, johon törmäsin Bernerin tilaisuudessa, mutta jonka tunnistamiseen kului ihan pikkasen liikaa aikaa, vaikka naisen blogia yleensä päivittäin luenkin.:)

Käykäähän muuten kuvauttamassa itselle ja tyylinne Muotiviikoilla Indiedaysin pisteellä. Kuvista on olemassa Lookbookissa tyyligalleria ja siellä eniten ääniä saanut voittaa lopulta Aurinkomatkojen 2 hengen matkan Pariisiin 3 yön majoituksella. Kaikkien kuvattujen kesken arvotaan myös Aurinkomatkojen 500 euron lahjakortti. Jos et pääse paikalle Kaapelitehtaalle tai tahdo kuvauttaa itseäsi, kannattaa edes äänestää, sillä kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Aurinkomatkojen 300 euron arvoinen lahjakortti. Huimaa, sanon minä!