Eipä olisi voinut aamu paljon karmeammin alkaa! Palasin märkänä ja väsyneenä sadesään kiukkulenkiltäni ja ajattelin nautiskella aamiaiseksi ison lasillisen jääkahvia. Kippasin vaniljasiirappia lasiin, kaadoin lasin puolilleen kylmää kahvia ja aloin täyttää lasia jäillä. Siinä vaiheessa, kun maidon piti täydentää herkkujuoma, tajusin, ettei jääkaapissa ole sellaista! Jouduin sitten repimään aamun kofeiiniannokseni eilisestä energiajuomasta, joka oli ollut koko yön olohuoneen pöydällä auki. “Nam nam.”

Päivän asuuni sain inspiraation omasta kotipihasta. Isin askartelemassa kukkapatahärdellissä kasvaa sen verran kauniin värisiä kukkia, että kaivelin pitkästä aikaa korkkarit kaapista. Otin ne mukaani tänne maalle juhlien varalta. Ihan hyvin niillä voi mennä lähikaupassakin käymään, kun ei kukaan kuitenkaan välitä täällä. Paitsi kyläkyylät.:)

Noita Zaran kenkiä en olekaan ehtinyt vielä paljokaan käyttää. Ja hei, tajusin kyllä, että kamerani linssissä oli jokin suttukohta. Tosin putsasin sen vasta näiden kuvien jälkeen, joten sutun voi bongata tästäkin postauksesta aivan joka kuvasta. Taisi muuten olla saippualiuostahmaa, krhm.

toppi – H&M

farkut – Vila (saatu)

kengät – Zara

Nyt pitäisi jaksaa käydä muutaman tulevan postauksen ja tämän päivän postien kimppuun. Oikeasti mieleni tekisi kyllä lähteä rullaluistelemaan, mutta koska pikkusisko päätti karata maailmalle, tylsistyn tänään kuoliaaksi. Ei kai sille voi mitään.