Ette ikinä arvaa, minkä älynväläyksen tänään toteutin? Tahdoin välttämättä päästä käymään Särkänniemessä ennen kuin lähden Jyväskylään, joten sinnehän oli sitten tuppauduttava heti aamusta. Sää oli aivan ihana, matkamusiikki oli laadukasta ja päivän huumorit revittiin teineistä, jotka päättivät kiivetä Ikean torniin. Hyvä pojat!

Tuo ruututoppi on muuten kuivana varsin kiva. Ostin sen eilen aleista alle seitsemällä eurolla. Ilme taas on “vähän” myrtsi, koska olisi ehdottomasti halunnut Tukkijokeen, mutta laitteet suljettiin ukkosen vuoksi. Tyhmää, nyt en kastunut!;D Ei vaan, tuolla satoi jossakin vaiheessa aivan älyttömästi vettä. Asfaltin päällä oli vettä monta senttiä ja eteenpäin sai oikein kahlata. Manu varmasti arvosti, kun puhuin hänet ympäri matkaseurakseni, krhm.

toppi – Seppälä

farkut – Vila (saatu)

kengät – H&M

Kyllä muuten tuntuu sauna ihanalta paikalta tuollaisen nihkeän päivän jälkeen. En silti kadu yhtään aamuista reissua, sillä en ole koskaan viettänyt missään noin kivaa aikaa kuin märkänä Särkänniemessä. Terkkuja vaan niille lapsiperheille, joita kiljumiseni nauratti. On päässyt vanhuus yllättämään,kun ne “ihan tylsätkin” laitteet tuntuivat yllättäen vatsassa niin, että oli pakko huutaa.;)