Pringles Crunch Band -kilpailun neljä voittajaa on vihdoinkin päätetty. Kommentteja tuli ihan mukavasti ja ehdotukset olivat toinen toistaan parempia. Tottakai mukaan mahtui myös sarjavastaajia eli niitä tyyppejä, jotka minuutin sisään osallistuivat samasta ip-osoitteesta monta kertaa lähes identtisillä vastauksilla. Ja ilman perusteluja, tietenkin! Voittekin ehkä kuvitella, ettei noista lähtökohdista ole suuriakaan voittomahdollisuuksia, mutta sanon sen vielä tässä virallisesti. Huomioin näissä blogiarvonnoissa ja -kilpailuissa vain vastaukset, jotka noudattavat annettuja ohjeita. Jos perustelut pyydetään, yhtäkään perusteetonta vastausta ei oteta huomioon, oli se kuinka hyvä tahansa.

Tehtävänähän oli siis keksiä kolme elävää tai kuollutta muusikkoa, joiden kanssa perustaisi bändin. Lueskelin vastauksenne läpi muutaman puolueettoman ystäväni kanssa, mutta valinta oli vaikea. Esittelen voittajat nyt kollaasimuodossa perusteluineen niin, että voittajan nimi on osana kollaasia. Voittajat eivät ole missään järjestyksessä.

1. Ensimmäinen voittaja kasasi lemmenkipeänä bändin, johon hän valitsi hyvin eri tyylisiä soittajia. Valinnoissa oli huomioitu artistien instrumentit hyvin ja mietitty jopa sitä, että artistit voivat vaihtaa paikkoja. Lisäksi tuo Glee-sarjan komistus oli niin hyvä eli komea valinta, että sydämeni meinasi heittää kuperkeikan. Ah!

Meikä laulais. Epävireisesti, mutta laulaisin silti, koska Crunch-bändissä nyt ei tarvi vireessä pysyäkään. Kitaraan tarttuisi Mark Salling, ihan vaan siksi, että laulaja jos kuka saa iskettyä kitaristin. Bassoa soittaisi Marco Hietala, joka voisi laulaa sillä välillä kun minä vaihdan vaatteita. Kuka nyt koko keikan vetää samoissa vaatteissa? Rumpuja saisi soittaa Jussi69. Aina ilman paitaa. Kun kitaristi kyllästyttää niin vois vaihtaa kato rumpaliin aika sutjakkaasti ja toisin päin. Basisti voi jatkaa laulamista sillä välin.

2. Seuraava voittaja luotti suureksi osaksi legendoihin. Eikä syyttä. Tämän vähintäänkin kiinnostava kokoonpano herättäisi takuulla huomiota ja saisi siten lisäjulkisuutta – jos se nyt sellaista edes kaipaisi.

Unelmabändihän muodostuisi tietenkin yhdistelmästä: Elvis laulua lurittelemaan, Jimi Hendrix kitaran varteen& Apulannan Sipe rumpuihin. Itse voisin sitten soittaa vaikka tamburiinia (ja napsia samalla muutaman valokuvan 7 päivää-lehteä varten tästä eriskummallisesta julkkiskokoonpanosta!)

3. Tämä voittaja ansaitsee palkinnon loistavasta taktikoinnista ja bisnesvainusta. Näillä valinnoilla ei todellakaan pelata varman päälle! Laulupainotteinen bändi erottui joukosta ja pisti minut miettimään, miten näiden artistien äänet soisivat yhteen. Vaikka kaikki ovat laulajia, jokaiselle on bändissä selkeä rooli.

Perustaisin bändin Marilyn Monroen, Lady GaGan ja Justin Bieberin kanssa. Marilyn toisi bändiimme klassista kauneutta ja ääntä, Lady GaGa edustaisi vähän uudempaa tyyliä ja olisi hyvä katseidenkääntäjä, joka takaisi että meidän bändimme varmasti huomattaisiin. Justin Bieber taaskin takaisi hysteeriset teinityttöfanit, mutta hän kyllä saisi jättää lauluhommat muille.

4. Viimeinen voittaja kasasi bändin valitsemalla omien alojensa taitureita. Onneksi tämän bändin kaunis laulajatar taitaa taipua useampiinkin musiikkityyleihin, sillä bändin soittajat eivät välttämättä jaksa aina soittaa poppia. Siksi perusteluissa on huomioitu muidenkin artistien laulutaidot. Eräs bändin jäsen pääsikin jo toisen kerran bändiin, onnittelut siis Marcolle musiikillisesta arvostuksesta!

Eli koska tämä on Crunch Band, niin soittaminen tapahtuu kännyköitä heiluttamalla. Dave Grohl ottas molempiin käsiin puhelimen ja hoitas rummut ja kitaran. On sellanen multitalentti, et hoitas osuutensa täydellisesti. Jenni Vartiainen laulaa täydellisellä äänellään. Marco Hietala heiluttaa basson ja saa laulaakin. Varsinkin jos Jennillä on ääni maassa. Itseasiassa Davekin saa laulaa. Minä hoidan ne marakassit.

Kaikki hirveen symppiksen olosia. Tää oli tosi tärkee, sillä en haluu bändiini ketään nillittäjää. Tosin Dave taitaa olla sellanen pieni täydellisyyden tavottelija, et varmaan potkii mut bändistä ulos aika nopeeta… :D Kaikki noi kolme ovat myös törkeen lahjakkaita siinä mitä tekee. Arvostan kaikkia ja paljon.

Onnea kaikille voittajille! Lähetän teille sähköpostia mahdollisimman pian, jotta saadaan palkintopaketit postiin. Isot kiitokset myös muille kilpailuun osallistuneille. Olette kaikki mahtavia ja vastauksia oli todella hauska lukea!:)

(MonroeGaga, BieberJussi69, Salling, HietalaElvis, HendrixSipeGrohl, JenniHietala2)