Oli taas alkuviikosta sen verran muuta höpöteltävää, että asukuvat unohtuivat täysin. Ne on kuitenkin tallennettu koneelleni, joten nyt voisi olla hyvä aika vilautella niitä teillekin. Koska Jyväskylä oli alkuviikosta varsin synkkä ja sateinen, mitään helleasuja en päässyt kokeilemaan. Ne hellepäivät vietin nimittäin Helsingissä eikä siellä tullut juurikaan napsittua kuvia.

colourful

toppi – H&M

farkut – H&M

kengät – H&M

Kokeilin läpinäkyvää pinkkiä toppia ensimmäistä kertaa ilman alustoppia. Ihonvärisillä rintsikoilla kokeilu meni ihan hyvin ja tykkäsin kovasti pinkin ja oranssin yhteistyöstä tässä asussa. Bonuksena toppiin mätsäävät varpaankynnet, joita ei tosin noista kuvista taida juuri erottaa. Värioksennus olkoon nimi tälle asulle.;)

hippimekko

mekko – eBay

kengät – H&M

rannekoru – lahja

Pidän ihan todella siitä, miten tämä eBaysta löydetty mekko laskeutuu ja istuu ylleni. Tämän päivän asu olis silti helppo ja tylsä, vaikka siinä viihdyinkin. Kesä jotenkin laiskistaa entisestään pukeutumismotivaatiotani. Mustavalkoista tylsyyttä, tämän asun nimi ei voi olla muuta kuin Helppo nakki!

dolce far niente laukku

farkut – H&M

toppi – H&M

laukku – Dolce far Niente (saatu)

kengät – Steve Madden

Leopardiasiaa, se on tämän asun nimi. Vaikka noita leopardikorkoja ei paljon näykään punttien alta, tiedostan ne silti vahvasti. Asun kiintopisteenä toimii italialainen nahkalaukku, jonka sain lahjaksi Helsingissä toimivalta Dolce far Niente -laukkuliikkeeltä. Liike myy Italiasta tuotuja nahkalaukkuja kohtuulliseen hintaan ja valikoimaa on kaikissa sateenkaaren väreissä. Saattaa vähän kaduttaa, etten valinnut kirkkaanpinkkiä kesälaukkua, mutta kokoelmistani puuttui vaalea ja asiallinen laukku. Tässäpä se nyt on!:)