kultakollaasi

Niinpä, tähän päivään luksusta toi eräs suosikkijalometallini. Totuuden nimissä kullan seassa oli myös hieman pronssia, koska minusta niiden sävyt sointuvat kivasti yhteen. Jalometalleja löytyi tänään sekä meikistäni että koruistani. Lakkasin jopa kynnet pitkästä aikaa. Tähän asti olen mennyt nudekynsillä, koska vahvistin niitä parempaan kuntoon.

kultameikki

korvikset – pöllitty pikkusiskon kirpparikasasta eli luultavasti Ginasta

kultasormus

sormus – Gina Tricot

Ylleni puin tänään vähän enemmän vaatetta kuin eilen, koska ulkona oli pilvistä ja lämpömittarikin näytti normaalia tylsempiä lukemia. Mietin muuten vaan, että miten joku toinen ihminen voi kertoa, millooin jollakin on liikaa tai liian vähän vaatteita päällä? Mistä joku muu tietää, millainen aineenvaihdunta, verenkiertojärjestelmä tai elimistö kellään muulla on? Joten jos luottaisitte vaan jatkossa siihen, että 24-vuotias osaa pukea itsensä niin, että päällä on tarpeeksi. En sentään viettänyt eilistä parvekkeelle bikineissä, kuten rakas kollegani kuulemma teki. Eiköhän se kerro jo jotakin ihmisten ja ihmiskehojen erilaisuudesta.:)

kultaa1

kultaa2

paita – Naf Naf

farkut – H&M

kengät – Aldo

kultaa3

takki – Vero Moda

Sovitaan muuten sitten, että nuo kuvat ovat taiteellisista syistä epäselviä. Päivän asuni oli siis aika simppeli, koska panostin tänään koruihin ja meikkiin. Liikaa on aina liikaa, joten joku hieno mekko olisi vetänyt tämänkin päivän lookin ihan yli. Musta väri yhdistettynä farkkuun on sen verran arkinen kombo, ettei tummempi meikki näyttänyt liian juhlavalta. Korut tuntuivat lähinnä itsestäni liian huomiotaherättäviltä, mutta se johtuu vain siitä, etten yleensä käytä tällaisia koruja. Sutaisin hiuksetkin tänään vain huolettomalle nutturalle.

Olin tänään erityisen hyvällä tuulella (en oikeasti), joten kuvasin myös videopostauksen. Oikeastihan koetin vältellä tenttimateriaaleja ja keksin koko ajan kaikkea muuta tekemistä. Lisäisin Huuto.nettiinkin vähän lisää tavaraa. Videoonkin upposi pari kallista minuuttia, jippii! Tarkoitukseni oli kuvata tuohon loppuun hieman sateista maisemaa parvekkeeltani, kun ulkona näytti niin kauniilta. Arvatkaapa, muistinko kuvata?:/

Nyt luovutan ja palaan lukemaan. Jos olisin oikein ketku, menisin tänään vielä treenaamaan illemmalla. No, katsotaan. Eilinen spinning-tunti oli ainakin aivan mahtava. Ohjaaja soitti huippuja biisejä ja hengästyin tuplasti, kun oli pakko lauleskella välillä mukana. Tunnin jälkeen käväisin noutamassa postista palkintopaketin huomenna starttaavaan kilpailuun. Uskokaa pois, siitä tulee mahtava!<3