Nyt on tytöllä niin paljon asiaa, että jouduin ajastamaan postauksia ensi viikolle asti, etten kirjoittele tänne tunnin välein. Se kaksi kertaa päivässä on ihan hyvä postaustiheys, erityispäivinä ehkä jopa kolme. Mutta eipähän ainakaan ole tulossa hiljaisia päiviä tähän blogiin ihan vähään aikaan. Luvassa on ostoksia, tuotetestauksia, meikkivinkkejä ja vaikka mitä kivaa. Yksi ihana arvontakin on ihan käsillä, siihen olen aiva erityisen tyytyväinen. Mennäänpä nyt kuitenkin asiaan eli siihen videoon, joka aiheutti hieman harmaita hiuksia.

Luulin ensin videopätkän olevan jotenkin viallinen, kun sen kanssa oli niin paljon latausongelmia. Seitsemän epäonnistuneen latausyrityksen jälkeen latasin tämän asuvideon kuitenkin onnistuneesti Vimeoon. En tiedä, mikä Youtuben kanssa tökki ja VideoFlow nyt näkyy vihaavan minua ajankohdasta riippumatta. Tässä kuitenkin piraattiasu videolla epäoptimaaliselta korkeudelta kuvattuna, olkaapa hyvät!:)

Ja sitten aurinkoisesta kevätsäästä nauttimisen sijaan kahdeksan opintopisteen laajuisen tenttimateriaalin pariin, pfuuf…