Kiitokset Rannalle, joka aiheutti minulle aivan törkeän rakkauskohtauksen tällä postauksellaan. Ai miten niin täydellinen laukku!<3 Onhan se aika hempeä, mutta ei hempeilyssä mitään vikaa ole. Sen todisti tämän päivän asunikin. Uusi hempeä toppi ulkoili rotsin kanssa. Ja päivänhän vietin melkein kokonaan sisätiloissa eli rotsilla ei juostu pakkasessa. Siitä ei tarvitse huolehtia. Tällaisina sisäpäivinä kengätkin voivat olla ihanan korkeat, tulisipa jo kevät ja korkkareista taas arkipäivää. (Voisin muuten aloittaa uuden säästösuunnitelman laittamalla 10 euroa säästöön aina, kun kirjoitan blogiini, että olisipa jo kevät. Äkkirikastuminen, here I come!)

Bongatkaahan muuten tuosta ylemmästä kuvasta huikea “raskausmaha”!:D En ole koskaan tajunnut, mitä jotkut nillittävät raskausmekoista ja muista, mutta tässä topissa leikkaus on kyllä niin mamma, ettei oikein voisi olla enempää. Tunnustan, olin väärässä. Raskausmahakuvitelmat eivät ole aina vain topin käyttäjän pään sisällä. Vaikka näytän tässä topissa tynnyriltä, pidän siitä jollakin kieroutuneella tavalla.

babydoll-toppi

blaaaaaah

toppi – Rare

housut – H&M

rotsi – Vero Moda

kengät – Aldo

Aamulla tuli muuten sitten lisättyä loputkin vaatteet  Huuto.nettiin. Klikatkaahan siis itsenne tästä huutamaan, tarjolla on mm. Marimekkoa ja lisäksi muuten vaan ihania mekkoja. Suuri osa eilen lisäämistäni kohteista ostettiin heti, joten nopeus on tosiaan valttia tässäkin pelissä. Kaikki kohteet ovat tälläkin kertaa postikuluttomia, mutta tämä blondipa unohti naputella sen kohteiden otsikoihin.

Nyt jatkan touhuilua asuntoni parissa. En ymmärrä, miten voi muka olla niin vaikeaa pitää yksi hemmetin kämppä siistinä. Kun saa yhden huoneen hinkattua puhtaaksi, toisessa asuu jo lauma villakoiria. Lopettakaa se temmeltäminen, en jaksa imuroida päivittäin!;)