Kotona ollaan! Ensimmäinen tutorointipäivä on nyt iltaohjelmaa vajaa purkissa eikä se todellakaan sujunut suunnitelmieni mukaan. Vähän ennen nimenhuudon alkua sain kuulla, että suoraan lukiosta tulleiden sijaan ryhmäni koostuisikin maisterivaiheen opiskelijoista enkä ollut varautunut tutoroimaan siitä vaiheesta mitään. Ei siinä vielä kaikki, sillä kun olin saanut ryhmäni kasaan selvisi, että ryhmästä vain kolme oli maisterivaiheessa ja loput aloittelemassa yliopisto-opintoja. Lisää improvisointia kehiin eli nyt tutortapaamisissa tutoroidaan rinnakkain kanditutkintoon tähtääviä ja sen tason jo saavuttaneita opiskelijoita. Haaste on otettu vastaan!;)

tutor2

Sitten sen aamuisen haasteen pariin. Asuni alaosana toimivat tänään luonnollisesti haalarit, mutta yläosa oli haasteen mukaisesti yksi kuudesta vaatteesta, jota saan syyskuussa käyttää. Valitsin yläosaksi mustan pitkähihaisen paidan, jonka asustin laseilla ja pipolla. Väsäsin aamulla kiharatkin, kun olin niin täpinöissäni.:) Vähän vaan harmitti, kun aamulla satoi ja kastuin läpimäräksi, mikä taas tarkoitti sitä, etten voinutkaan pitää laseja ja kiharanikin suoristuivat.


tutor1

paita – H&M

pipo – Bikbok

lasit – Cubus

peljettitennarit – H&M

Tähän mennessä olen havainnut jo erään huonon puolen tässä kuukaudessa. Pyykkiä tulee olemaan niin vähän, että pyykkikorin täyttyminen kestää ikuisuuden. Treenivaatteet täytyy siis varmaankin pestä käsipyykillä, mikä vähän ärsyttää. Mutta valitus sikseen, sillä nyt jatkan loppuviikon suunnitelua ja illalla suuntaan Sohwiin tutustumaan fukseihin. Silloin luvassa toinen asukuva, jo siis hyvin käy enkä tyydy laiskuuttani haalareihin.;)