Olen tuntenut varsin huonoa omaatuntoa siitä, kun päätin kesälomani panostaa blogini suhteen vain postaamiseen. En tahdo viettää kamalasti aikaa koneella, mutta en tahdo olla blogistani kokonaan erossakaan, joten sovin itseni kanssa panostavani kommentteihin vastaamisen sijaan postauksiin. Nyt tökkii jo, joten tästä eteenpäin kommenttinne saavat taas vastauksen. Pahoittelen tätä typerää ideaani, joka ei tuottanut mitään positiivista minulle eikä teille.

mutka

Täällä on köllötelty nyt sunnilleen viikon verran ja lomaan on tulossa katkos. Lähden tänään tai huomenna Jyväskylään järjestämään vähän elämääni. Palaan tänne maalle sitten taas ensi viikolla ralleja karkuun ja siitä alkaakin siten pieni remontti asunnossani. Muutama huone pistetään uuteen uskoon ja huonekaluja vaihdetaan parempiin. Josko siitä murjusta saataisiin vihdoinkin hieman fiinimpi.;)

Täällä vanhempieni luona on ollut tavallaan kyllä kivaa. Päivät ilman suunnitelmia ovat täyttyneet löhöilystä ja lueskelusta. Illat olen viettänyt suurelta osin kaveripoikani kanssa. Saatan vääntää hänestä itkupostauksen, sillä tyyppi kehtaa lähteä toiseen päähän Suomea opiskelemaan. Manu pääsi kovalla työllä haluamaansa opiskelupaikkaan ja olen hänestä todella ylpeä. Harmi vaan, että nyt minulla on vielä vähemmän syitä vierailla tällä maalla.:( Saa nähdä, kuinka usein käyn siellä Oulussa siten, kun junalippujen hinnat ovat aika suolaiset.

laituri

Viime viikon teemahan oli kirppariviikko ja paljastelittekin mukavasti Huuto.net-tunnuksianne kommenttiboksiini. Itse en arvailujeni mukaan ehtinyt sitten osallistua kirppistelyyn, mutta teen sen kyllä myöhemmin. Päätin, että naputtelen nettiin myyntiin hintavimmat ja hienoimmat jutut ja ne trikoorätit vien sitten ihan kirpputorille. Mietimme tosiaan Sallan ja Jonnan kanssa yhteistä kirppispöytää Hietsusta.:)

Tästä tuli nyt taas tällainen höpönlöpöpostaus, mutta näitähän te jaksatte toivoa. En ole vielä päättänyt, jatkuko tämän lomani elokuun yli vain ryhdistäydynkö jo silloin koulu- ja työjuttujen pariin. Toisaalta, jos olen teinistä asti ollut joka kesä töissä koulujen loppumisesta koulujen jatkumiseen saakka, olen ehkä ansainnut sen täyden kolmen kuukauden vapaan. Syksy tulee tulee olemaan todella rankka, joten voimia pitäisi keräillä oikein urakalla. Elokuussa on luvassa mm. pientä pintaremonttia, Jonnan tuparit ja pikkuinen matkakin. Katsotaan, mitä tuleman pitää. Jos jokin on varmaa, niin se on se, että blogi tulee olemaan menossa mukana. Tykkään teistä!<3