Huomasin juuri, että edellinen Keskarijuttuni on jäänyt siirtämättä tänne. No, vähän myöhässähän tämä tulee, mutta vielä on kesää jäljellä. Ja festareita!;)

festaritaivas

Festarityylien suosikit

Sillä välin, kun allekirjoittanut mönkii mudassa tai vaihtoehtoisesti nautiskelee auringosta ja hyvästä musiikista Ruisrockissa, te saatte lukea tämän kesän festarityylisuosikeistani.

Ensimmäinen valintani on luonnollisesti farkkushortsit. Kireiden hotpantsien sijaan valitsin kuitenkin löysät boyfriend-malliset shortsit, jotka laskeutuvat kivasti lantiolle.

Kakkoskohta toimii hyvin ykköskohdan kanssa ja on muutenkin olennainen osa festareita. Kakkossijaa edustavat nuo aliarvostetut bändipaidat. Mitä vanhempi ja kuluneempi, sen coolimpi. Plussaa saa siitä, jos vielä oikeasti kuuntelee bändin musiikkia.

Viimeinen festarisuosikkini edustaa tavallaan edellisten yhdistelmää. Lyhytlahkeinen haalari eli tuttavallisemmin playsuit on rento ja hieman erilainen festarivaate. Sen alle kannattaa tosin pukea alustoppi, jotta vessassa voi käydä nakuilematta sen suuremmin.”

Jos vilauttelu huolestuttaa yleisesti, festarikuteiden alle kannattaa ehdottomasti pukea bikinit.”